Weekendje Hoge Noorden in Buitenherberg Ter Linde

Dit weekend gingen we met de familie een weekendje weg, naar Buitenherberg Ter Linde, in Zuidwolde. Een idyllisch hotel gelegen in het groen van Zuidoost Drenthe. Terwijl restaurants hun interieur al jaren aangepast hebben aan de moderne smaak, lijkt de hotelbranche qua smaak nog in de jaren ’80 of ’90 te zijn blijven hangen. De bedden en douches zijn trouwens ook vaak nog uit die tijd. Dat was in Drenthe gelukkig heel anders!
20140428-174817.jpg
Bij aankomst stond het kinderbedje al klaar, in een ruime smaakvolle kamer met heerlijke bedden en douche. Zaterdag konden we lekker in het zonnetje borrelen en er is naast terras genoeg gras waar een baby lekker in kan rollen en een peuter kan ballen. ’s Avonds een heerlijk diner in het restaurant, je kunt de kids eventueel met de babyfoon in de kamer leggen. Zo niet die van ons, die zit er graag gezellig bij ’s avonds, in het middelpunt van de aandacht van de familie, een groot feest. Oh ja en er zit ook een sauna complex tegenover.
20140428-174822.jpg
De foto’s komen van de site van het hotel.

Voorjaarsvakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de voorjaarsvakantie! Even geen onderwijs en hopelijk het eerste lente zonnetje. Daarom maakten we weer een bucketlist met voorjaarsvakantie activiteiten. Vol leuke tips voor binnen en buitenshuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids