Weekendje Hoge Noorden in Buitenherberg Ter Linde


Dit weekend gingen we met de familie een weekendje weg, naar Buitenherberg Ter Linde, in Zuidwolde. Een idyllisch hotel gelegen in het groen van Zuidoost Drenthe. Terwijl restaurants hun interieur al jaren aangepast hebben aan de moderne smaak, lijkt de hotelbranche qua smaak nog in de jaren ’80 of ’90 te zijn blijven hangen. De bedden en douches zijn trouwens ook vaak nog uit die tijd. Dat was in Drenthe gelukkig heel anders!
20140428-174817.jpg
Bij aankomst stond het kinderbedje al klaar, in een ruime smaakvolle kamer met heerlijke bedden en douche. Zaterdag konden we lekker in het zonnetje borrelen en er is naast terras genoeg gras waar een baby lekker in kan rollen en een peuter kan ballen. ‘s Avonds een heerlijk diner in het restaurant, je kunt de kids eventueel met de babyfoon in de kamer leggen. Zo niet die van ons, die zit er graag gezellig bij ‘s avonds, in het middelpunt van de aandacht van de familie, een groot feest. Oh ja en er zit ook een sauna complex tegenover.
20140428-174822.jpg
De foto’s komen van de site van het hotel.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.