Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen

Er zijn zo veel leuke horeca gelegenheden voor gezinnen met kinderen, met een speelhoek of andere leuke faciliteiten. Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke restaurants, koffiebarren en andere horeca voor kinderen. Daarnaast deel ik ook nog wat fijne hotels. Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen!

Weet jij nog een leuke kindvriendelijke restaurants om met de kinderen heen te gaan? Of vind je het leuk om je ervaring te delen? Stuur dan een mailtje naar info [at] leukmetkids.nl! Dan kan ik dit artikel blijven updaten!

Restaurants veranderen soms snel. Er komen nieuwe kindvriendelijke restaurants bij en oude sluiten. Daarnaast krijgen ze soms een nieuwe eigenaar die de sfeer verandert. Ook veranderen de faciliteiten wel eens. Ik vernieuw dit artikel regelmatig, maar ik adviseer wel om altijd even de informatie die jij belangrijk vindt te checken. Kom je iets tegen wat niet meer klopt? Dat hoor ik ook heel graag via email.

In dit artikel laat ik naast kindvriendelijke restaurants ook wat hotels zien. Maar hier vind je nog veel meer leuke hotels voor kinderen en tieners

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Er komen steeds meer leuke horeca gelegenheden voor gezinnen met kinderen, met een speelhoek of andere leuke faciliteiten. Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants, koffiebarren en andere horeca voor kinderen. Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen!

Inhoudsopgave


De kindvriendelijke restaurants liggen in heel Nederland, met horeca voor kinderen en tieners. Je kunt er lekker doorheen bladeren, of doorklikken naar jouw provincie:


Kindvriendelijke restaurant ketens in heel Nederland


De Pannekoekenbakker zit op heel veel verschillende plekken in Nederland.

Happy Italy noemt zichzelf een Fast Italian genoemd. De pizza’s staan snel vers op tafel. Soms is er een speelgelegenheid.

Loetje is vaak een lekker ruim restaurant, ideaal met kids en tieners. Ook zijn de gerechten toegankelijk. Er is veel vlees, maar er zijn ook vegetarische gerechten. Gezellig om eerst even te borrelen en daarna te eten met wat oudere kinderen.

Toastable heeft een tosti als ontbijt of lunch. 


Kindvriendelijke restaurants Groningen


Waddengenot in Pieterburen: hotel met familiekamers. Met binnenzwembad en sauna en naast Zeehondencentrum Pieterburen.

d’Olle Smidse in Midwolda bij Winschoten: pannenkoekenhuis met kinderhoek en tafelvoetbal.

Cantina Mexicana in Groningen: Mexicaans restaurant met een kinderhoek. Compleet met kinderfilms, knutselspullen, boekjes en speelgoed. Voor grotere kinderen is er een tafelvoetbaltafel.

Flinders café in Groningen: is de hele dag open en heeft kinderstoelen, kleurplaten en een kinderkaart.

Hotel Miss Blanche in Groningen: mooie familiekamers en appartementen voor een weekendje met kids. En dan ook nog midden in het centrum van Groningen.

Paviljoen Appelbergen in Glimmen bij Haren: bij dit paviljoen kun je pannenkoeken eten, maar ook allerlei andere dingen. Buiten is er een terras met speeltuin.

Beachclub Kaap Hoorn in Haren bij Groningen: strandtent aan het Hoornsemeer, die het hele jaar open is. Binnen is er ook een speelhoekje en een kindermenu.

Pannenkoekenburcht Nienoord in Leek, tussen Groningen en Roden: pannenkoekenhuis met terras. Buiten is er een speeltuin, binnen een speelhoek.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks

Kindvriendelijke restaurants Friesland


Landal Esonstad in Anjum: hier liggen veel huisjes aan het water, dus je kunt er met een bootje aanmeren. Daarnaast zijn er ook leuke vestinghuisjes. Het park heeft een kleine binnenspeeltuin en ook buiten een speeltuin.

Heartbrake Hotel in Oosterend: strandtent op Terschelling. Kleurrijk in Amerikaanse retro diner stijl. Compleet met Elvis en Coca Cola snuisterijen.

Stayokay Terschelling: heeft uitzicht op zee. Er is een terras en een tuin. In de vakanties zijn er activiteiten voor kinderen, zoals krabbetjes vangen of een sporttoernooi.

De Pannekoektrein in Marrum bij Dokkum: hoe leuk is het om pannenkoeken te eten in een trein?

De Kruidhof in Buitenpost bij Dokkum: bij deze prachtige “hortus van Fryslân” is een Tuincafé met verse streekproducten. Ook zijn er twee natuurlijke speeltuinen. Er is een kleine speeltuin voor kleintjes, met zandbak met klimheuvel en glijbaan. Daarnaast is er er een grote speeltuin voor wat grotere kinderen, met klimtoren, kabelbaan, watertoestellen en kookpot.

Om de Dobben in Burgum: brasserie in de natuur, in hippe landelijke stijl. Met grote houten speelweide. In het natuurgebied Om de dobben kun je vrij rondstruinen. Er is ook een deel waar je bloemen of bramen mag plukken.

Speelbos Sparjebird in Hemrik bij Drachten: hier kun je eten bij de Blokhut. Maar ook spelen in de speelnatuur van Staatsbosbeheer.

James’ Bistro & Bar in Drachten: warm donker kleurrijk restaurant. Er is een junior lounge waar kids kunnen spelen, kleuren, kijken, hangen en chillen. Ook die junior lounge is prachtig vormgegeven. Buiten is er een mooie stadstuin waar je kunt zitten

De Koppenjan in Jubbega, tussen Heerenveen en Appelscha: pannenkoekenboerderij annex speelboerderij met grote speeltuin en boerderijdieren.


Rond de Friese meren

Omke Jan in Woudsend: restaurant aan water en het is dus met bootje te bereiken. Binnen is mooie grote ruimte en er is ook speelgoed.

Beachclub Lemmer in Lemmer: strandtent aan het IJsselmeer. Op het strand is een speeltuin, binnen is er een speelhoek. Daarnaast zijn er een paar kindergerechten.

Kameleondorp Terherne bij Sneek: spelen in het teken van Hielke en Sietse uit de Kameleon boeken. Het ligt in een waterrijk gebied, met Avonturen Eiland, overdekt boerenspeelerf en rondvaart. Bij het bezoek kun je een lunch in de natuur boeken of zelf pizza bakken.

Picknickers in Terherne: kleurrijke strandtent aan de Zoutepoel. Met speelgelegenheid en op de menukaart ook een aantal gerechten voor kinderen.

Paviljoen Salt in Terherne: strandtent aan de Zoutepoel. Met omheinde speeltuin met airtrampoline. Er is hier naast een uitgebreide volwassen kaart, ook een kinderkaart.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks

Kindvriendelijke restaurants Drenthe


Rond Assen 

Familiehotel Paterswolde op de grens van Groningen en Drenthe: hotel aan het Paterswoldermeer, met familiekamers. Er is een binnenzwembad, sauna en Turks stoombad.

Bij Boon in Peize bij Roden: stijlvol restaurant in een mooi oud gebouw. Er is een grote speelkamer voor kinderen. Daarnaast is er een kidsmenu. Na het eten worden kids meegenomen om een ijsje en een cadeautje te kiezen.

Hof van Saksen in Nooitgedacht: is een super luxe park, met stijlvolle huisjes. Gelegen aan een mooi meer. Er zijn luxe restaurants met kinderspeelhoek en een prachtig zwembad. Daarnaast ligt een terras naast de speeltuin aan het water. Ik schreef ook een review over Hof van Saksen.

Hof van Saksen review: luxe vakantiepark voor kinderen én tieners. Het strand ligt wat lager in de luwte, hier is het al snel fijn.

De Kleine Moere in Grollo bij Assen: strandpaviljoen aan waterplas met strand en houten speeltuin. Bij outdoor belevenissenpark en klimbos.

Pannenkoekenschip Assen: deze boot ligt in het centrum van Assen. Binnen is er een speelhoekje en kids mogen hun eigen ijsje tappen.

Rond Hoogeveen

De Strohoed in Elp bij Westerbork: pannenkoekenrestaurant waar je ook andere dingen kunt eten. Buiten is er een speeltuin met kleine tractors. Binnen is er daarnaast een speelkeukentje.

De Bospub in Dwingelo bij Hoogeveen: ligt in het Nationaal Park Dwingelderveld. Na een wandeling eet je hier pannenkoeken of iets anders. Alles ademt de sfeer van het bos, ook het speeltuintje.

Paviljoen Nijstad in Hoogeveen: strandtent aan het water van recreatiegebied Nijstad. Op de kaart staan verse en lokale producten. Alle gerechten zijn ook in kinderformaat te bestellen, maar er is ook een beach box voor kids.

De Drentse Koe in Ruinerwold bij Meppel: speel- en ijsboerderij, waar je ook kunt lunchen. Er is een speelweide en ook een overdekte speelschuur met boerderijthema. Er zijn tractoren, kabelbaan, dieren, waterspeeltuin en heel veel speeltoestellen.

De Liberté in Meppel: pannenkoekenschip. Voor kinderen zijn er kleurplaten, maar schip is natuurlijk ook al een attractie.

Rond Emmen

’t Hoes van Hol-An in Aalden bij Emmen: pannenkoeken eten in een Saksische pannenkoekenboerderij. Je kunt eten in de oude koestal, maar ook in de tuin. Buiten is er ook een speeltuin.

Landal Orveltermarke tussen Assen en Emmen: mooi groen vakantiepark. Leuk voor kinderen, tieners en ouders die van sporten en natuur houden. Met onder meer een golfbaan, MTB track, speelnatuur, natuurbad en binnenzwembad. Het ligt vlakbij museumdorp Orvelte. Ik schreef een review van Landal Orveltermarke.


Kindvriendelijke restaurants Overijssel


Zwolle en het Vechtdal 

De Kas van Kaat in Zwolle: biologische kwekerij, winkel en lunchcafé. Kids kunnen struinen door de natuur, bijvoorbeeld over het ganzenpad met opdrachten. Ook is een maisdoolhof en klompenpad.

De Vreugdehoeve in Zwolle: restaurant bij boerderij. Er is een grote speeltuin, met onder andere een airtrampoline, tractorband en mini tractors. Ook is een kindermenukaart. Je kunt meekijken op de boerderij. Via de ramen kun je de schapen zien en meekijken hoe kaas en ijs worden gemaakt.

Kakelbont in Tilligte bij Denekamp: kleurrijk restaurant met groot terras. Er is een speeltuin met allerlei dingen voor verschillende leeftijden. Waaronder een midgetgolfbaan en voetbalveld.

Rheezerbelten, vlakbij Hardenberg: restaurant in het bos heeft een speeltuintje en een ruim terras. Je kunt er pannenkoeken eten, maar ook andere gerechten.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Restaurant De Rheezerbelten bij Rheeze, Hardenberg, Marienberg en Beerze.

De Wolventuin in Stegeren bij Ommen: restaurant bij binnenspeeltuin met veel hout en groen. In de zomer is er ook een binnen- en buitenzwembad. Soms is het alleen open voor campinggasten.

De Lemeler Esch bij Ommen is een camping met een trekkershut, boslodge en chalet. Het heeft speeltuintjes op de velden, een zwembad, speelnatuur, vliegerveld, Boscafé en zelfs een hooiberg. Soms wordt er ook yoga georganiseerd, zowel kinder yoga als familie yoga. Roos schreef een review over De Lemeler Esch.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Camping De Lemeler Esch Boscafe restaurant

Salland

Hof van Salland in Hellendoorn: hotel en vakantievilla’s op het platteland. Er is een restaurant, zwembad, tennisbaan en speeltuin met airtrampoline.

De Pannekoekenbakker in Holten: pannenkoekenhuis in het centrum van het dorp. Met een binnenspeeltuintje.

Tante Stoof in Hellendoorn: grillrestaurant dat bij vakantiepark hoort. Naast het terras is een speeltuin.

NuNu (review) in Schalkhaar bij Deventer: fijn Australisch restaurant met mooie speeltuin. Er is een idyllische tuin met terras en relax stoelen, met uitzicht op een leuke ouderwetse speeltuin en een opvallende tent.

Kindvriendelijke restaurants: met speeltuin en ander leuks voor kinderen. NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer.

Buitenpost (review) in Twello: groene idyllische en duurzame plek. Met restaurantje en terras in het groen, speeltuin, blotevoetenpad en camping.

Happy Tosti zit in Deventer zit in de drukste winkelstraat de Lange Bisschopstraat. Maar het heeft ook een terras in de relaxte binnentuin. En natuurlijk de kenmerkende schommels binnen. Een fijne lunchplek met kinderen en tieners in Deventer dus.

Kindvriendelijke restaurants: met speeltuin en ander leuks voor kinderen. Happy Tosti zit in verschillende steden, je kunt er kiezen uit heel veel verschillende tosti’s. De Happy Tosti in Deventer zit in de drukste winkelstraat de Lange Bisschopstraat, maar ook een terras in de relaxte binnentuin. En natuurlijk de kenmerkende schommels binnen. Een fijne lunchplek met kinderen en tieners in Deventer dus.

Meadow op het Deventer Stadsstrand: popup strandtent in het zomerseizoen.

St. Tropez in Deventer: leuke gastrobar met speelhoekje aan de Brink. Er is Franse muziek, leuke zitplekjes, een goede kaart, fijne cocktails en mocktails en Franse les op het toilet.

Parkcafé Mees (review) in Deventer: kleurrijke plek in het groen. Mees ligt op het Vogeleiland in het Rijsterborgherpark, vlakbij het station.

Kindvriendelijke restaurants: met speeltuin en ander leuks voor kinderen. Parkcafé Mees op het Vogeleiland in Deventer: kindvriendelijk restaurant. Super idyllisch en toch midden in het centrum van Deventer. Want Parkcafé Mees ligt op het Vogeleiland, op wandelafstand van het station in Deventer. Terwijl je op het terras aan het water zit, spelen de kids op het Vogeleiland. Aanrader!

=> Bekijk ook: Deventer met kinderen en tieners


Twente

Strandpaviljoen Lageveld in Wierden: eenvoudige strandtent in recreatiegebied Het Lageveld. Het ligt bij een zwemplas met strandje, daarnaast is er ook een speelbos, speeltuin, waterspeeltuin, volleybalveld en een ballenlijn.

Klein Afrika in Oldenzaal: restaurant met speeltuin buiten en binnenspeelruimte, waar alles in het teken staat van de dieren en natuur in Afrika. Je kunt hier pannenkoeken eten, maar ook andere dingen.

’t Hoogspel in Ambt Delden: restaurant met speeltuin bij het terras. Het ligt vlakbij Kasteel Twickel.

Fox in Denekamp: restaurant met indoor speeltuin.

’t Pannekoekhuis, Bornerbroeksestraat 89 in Borne: gezellig traditioneel pannenkoekenhuis.

Sam Sam in Enschede: café met eetgelegenheid, lezer Claartje schrijft “Mega kind vriendelijk. Goeie kinderkaart met als vaste prik groente of fruit erbij. Leuke speelhoek waar ze echt rommel mogen maken en geweldig personeel.”

Het Paradijs in Enschede: kleurrijk vegetarisch restaurant met natuurkunstwerk en binnentuin.

Brasserie de Forelderij in Enschede: forelvijver en tuinderij met biologische groente. Het lunchrestaurant heeft een terras met speeltuin. Je kunt hier ook fruit en bloemen plukken.

Dijk 59 in Losser: restaurant met terras. De grote speeltuin is leuk voor kleine en grotere kids.

Het Paradijs in Enschede

Kindvriendelijke restaurants Gelderland


Lekker aan de IJssel in Zutphen: restaurant met een terras aan de IJssel. In de zomer is een leuke waterspeeltuin naast, de Waterwerken.

Stayokay Gorssel bij Deventer. Dit hostel is een oud Noors jachthuis en heeft een bijzondere houten buitenkant. Buiten zijn er veel faciliteiten voor kinderen, zoals een speelplaats, sportveld en tafeltennis. Binnen is er daarnaast een binnenspeelruimte met onder meer een tafelvoetbaltafel, sjoelbak, boeken en spelletjes. Je kunt slapen in familiekamers of in een wikkelhouse in het groen. Bekijk ook onze review van Stayokay Gorssel.

Kindvriendelijke restaurants: met speeltuin en ander leuks voor kinderen. Zoals Stayokay Gorssel: mooi hostel in het groen, bij Deventer en Zutphen.

Achterhoek 

De Witte Wieven in Zwiep bij Lochem: in de Achterhoek bestaat de legende van de Witte Wieven, heksen die in de nacht in het bos dwalen. Deze speeltuin met de houten poppen in het heksenbos bestaat dan ook al heel lang. Inmiddels is er in het restaurant ook een binnenspeeltuintje.

Erve Brooks in Gelselaar bij Lochem: binnen en buiten spelen, dieren kijken, pannenkoeken eten en nog het blotevoetenpad wandelen.

Bij Jansen en Jansen in Gorssel: ligt prachtig in het groen. De kinderen spelen buiten in de speeltuin van de naastgelegen camping. Binnen spelen ze in de binnenspeeltuin van het restaurant. Voor kinderen is er een apart buffetje, terwijl ouders eten volgens het wining en dining concept, oftewel meerdere kleine gerechten combineren.

De Heikamp in Ruurlo: restaurant en pannenkoekenhuis met speeltuin. Je vindt hier ook Klimbos Achterhoek, Doolhof Ruurlo, een kabouterpad en een laarzenpad.

Welgelegen in Groenlo: prachtig gerenoveerd restaurant met een hele leuke kinderkaart. In de mooie tuin met kas hebben kinderen de ruimte.

De Neeth in Aalten: pannenkoekenboerderij met grote speeltuin. Met speelhuisjes, springkussen, trampoline, kabelbaan en konijnen. De pannenkoekenboerderij heeft ook een speelzolder.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Bij Jansen & Jansen in Gorssel

Apeldoorn en de Veluwe

De Ossenstal in Epe, tussen Zwolle en Apeldoorn: prachtig in het bos. Er is een speeltuin, maar je kunt ook lekker heerlijk wandelen of een speurtocht doen.

Soap in Apeldoorn: stadsstrand op het Zwitsalterrein. Er is een speeltuintje en voldoende speelruimte. Voor kinderen is er ook een pannenkoek of een boterham.

Walhalla (review) in Harderwijk: kleurrijke strandtent op het strand eiland aan het Veluwemeer. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Zoals strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

Buds Tolhuis No.11 in Uddel bij Apeldoorn op de Veluwe: restaurant in oud tolhuis. Binnen is er een speelruimte en buiten een speeltuin naast het terras. Dit restaurant ligt vlakbij Landal Rabbit Hill.

Fletcher Hotel Epe-Zwolle in Epe: hotel in het bos van de Veluwe. Met speeltuin, zwembad, bowling, tennis en sauna. Daarnaast zijn er familiekamers.

’t Jagersnest in Ermelo: familierestaurant met allerlei faciliteiten voor kinderen. Buiten is er een Speel- en Doepark, binnen is er een speelhoek. In de zomer is er ook een zwembad. Bij een kinderpannenkoek mogen de kinderen zelf hun pannenkoek met snoep versieren.

De Houtzagerij in Otterlo: restaurant in de kleuren van het bos, gelegen op de Hoge Veluwe. Er is een indoor speeltuin bij.


Arnhem en Nijmegen

De Brugkabouter in Eerbeek bij Dieren: kleurrijk pannenkoekenrestaurant. Buiten is er een grote buitenspeeltuin en in de zomer een maisdoolhof. Ook fijn: een lezer vertelde dat er goede schaduwplekken buiten zijn. Voor slecht weer is er daarnaast binnen een speelruimte. Naast pannenkoeken kun je ook andere gerechten kiezen.

De Pannekoekenbakker in Doesburg: pannenkoekenrestaurant met terras en speeltuin.

De Buren van Thialf in Arnhem: hip restaurant in een oude sportkantine. Ernaast ligt een sport en speelplein.

Pannekoekhuis Schaarsbergen in Arnhem: leuk traditioneel pannenkoekenhuis in het groen. Met een indrukwekkende hoeveelheid creatieve pannenkoeken. Er is ook een groot terras en een speeltuin.

Pannenkoeken Aan de Linge in Hemmen tussen Wageningen en Nijmegen: stijlvolle pannenkoekenboerderij. Behalve heel veel verschillende pannenkoeken, kun je hier ook wat anders eten. Er is een idyllisch terras met een speeltuin met trampoline.

Fletcher Doorwerth-Arnhem in Doorwerth: hotel met familiekamers. Buiten is er een tuin met buitenzwembad, tennisbaan en een speeltuin. Binnen is er een binnenzwembad, sauna en kidscorner. Ook is er een restaurant.

Zandziebar in Slijk-Ewijk bij Nijmegen en Arnhem: strandje met gratis toegankelijk speeleiland. Wat eten of drinken kun je bij de kiosk met terras. Je kunt er ook waterfietsen, SUP-planken en kano’s huren.

Parkhotel Valmonte in Berg en Dal onder Nijmegen: mooi hotel met grote tuin met prachtig uitzicht. Er zijn familiekamers, binnenzwembad en ook een ruimte voor tafeltennis en tafelvoetbal.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Pannekoekhuis Schaarsbergen in Arnhem

Kindvriendelijke restaurants Utrecht


Op ‘t eiland in Nederhorst Den Berg: restaurant in het groen aan het water van de Vecht. Er is speelgoed en een kindermenu. Gasten kunnen gebruik maken van de speeltuin en kinderzwembad van het naastgelegen chaletpark. Oudere kids en ouders kunnen in de Vecht zwemmen bij de zwemtrap.

Het Jagershuis (review) in Lage Vuursche: pannenkoekenrestaurant in het Gooi. De kinderen spelen in een fantastische houten speeltuin, terwijl je zelf lekker in het zonnetje zit.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Het Jagershuis in Lage Vuursche: pannenkoekenrestaurant in het Gooi.

Buiten in de Kuil in Lage Vuursche: restaurant midden in het bos. Kinderen spelen heerlijk buiten. Lees meer over wandelen in Lage Vuursche.

De Pannekoekenbakker in Maarsen: modern pannenkoekenhuis aan de Maarsseveense Plassen. Op het terras zijn twee trampolines. Er vlakbij is ook een strandje.


Amersfoort en omgeving

Het Lokaal in Amersfoort: foodhal in twee oude loodsen in het centrum, met producten uit de regio. Met kinderstoelen, een verschoningsplek en zitkuil met keukentje en spulletjes om te kleuren. Ook is het leuk om met de kinderen een kijkje te nemen bij de bakker of de koffiebrander.

Coffee Corazon in Amersfoort: kindvriendelijke plek voor koffie en broodjes. Het ligt binnen de mooie stadsmuur van Amersfoort. De bovenverdieping is geheel ingericht voor kinderen met leuke zitjes en speelgoed.

Blik & Burgers in Zeist: speeltuin vlakbij Slot Zeist. Er is een flinke menukaart voor ontbijt, lunch en wat lekkers. Daarnaast zijn er regelmatig leuke activiteiten voor kids.

Soesterdal (review) tussen Soesterberg en Soest: mooi restaurant met een terras én grote houten speeltuin rondom. Er vlakbij ligt het Nationaal Militair Museum en de Vliegbasis Soesterberg, dus je ziet ook regelmatig vliegtuigjes vertrekken, leuk voor kleine vliegtuig fans. Het ligt bij de Soesterduinen, leuk om hier te wandelen met kinderen.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Soesterdal tussen Soesterberg en Soest: mooi restaurant met een terras én grote houten speeltuin rondom. Er vlakbij ligt het Nationaal Militair Museum en de Vliegbasis Soesterberg, dus je ziet ook regelmatig vliegtuigjes vertrekken, leuk voor kleine vliegtuig fans. Het ligt bij de Soesterduinen, leuk om hier te wandelen met kinderen.

Utrecht centrum

Utrecht heeft heel veel leuke kindvriendelijke restaurants in het centrum. Maar vergeet ook de leuke plekken aan de rand van de stad niet!

De Rechtbank in Utrecht centrum: restaurant met terras op binnenplaats. Er is een kindermenu en ook een speelgoedmand. Je kunt er ontbijten, lunchen, koffie drinken en eten. Op zondag wordt de Rechtbank daarnaast omgetoverd tot speelparadijs Kids Court.

Stayokay Utrecht centrum: dit hostel ligt midden in het centrum. Het heeft privé kamers tot zes personen en er zijn babybedjes. Er zijn ook kamers in de stijl van het Nijntje Museum en het Spoorwegmuseum.

Guusjes in Utrecht centrum: speels ingericht restaurant met kleurrijke banken, kindermenu en een speelhoek.

Buurten heeft buurtrestaurants in verschillende buurten van Utrecht. Het heeft een kindermenukaart met zowel feestelijke als gezonde gerechtjes. Alle restaurants zijn natuurlijk anders, maar ze hebben faciliteiten als kinderstoelen, verschoningsruimte en een speelruimte met speelgoed en boekjes.

=> Bekijk ook: Utrecht met kinderen en tieners


Utrecht West

Key West Beachhouse in Utrecht Noord West: hippe strandtent aan de Haarrijnse Plas, met hek er omheen.

Fort aan de Klop in Utrecht Noord West: fijne plek voor lunch of koffie. Gelegen bij een fort met buiten een mooi terras en grasveld. Let wel op de openingstijden.

The Colour Kitchen in Zuilen in Utrecht Noord West: mooi oud schooltje waar je kunt borrelen en eten. Er is ook een speelhoekje binnen en groot grasveld buiten (met vuurkorven).

Soia in Oog in Al in Utrecht West: strandtent aan het kanaal. Met speeltuintje buiten en speelhoek binnen. Er is ook en kindermenu. Daarnaast is er een spelletjeskast.

Balijepark in De Meern ten Zuid Westen van Utrecht: kindvriendelijk restaurant naast speeltuin De Balije.

Anafora Parkrestaurant Leidsche Rijn bij Utrecht: restaurant met een fijn terras. Dit ligt naast de Bosspeeltuin in het Maximapark.

Geertjeshoeve in Haarzuilens bij de Utrechtse wijk Vleuten: biologisch restaurant bij recreatieve geitenboerderij.


Utrecht Oost

Loft88 in Utrecht Noord Oost bij Zeist en de Bilt: restaurant met terras en speelruimte. Daarnaast is er zowel een lunchtkaart als dinerkaart speciaal voor kids.

Blik en Burgers in Zeist: speeltuin met restaurant. Daarnaast is er binnen een speelkamer.

Vroeg in Bunnik, naast landgoed Amelisweerd: hip kindvriendelijk restaurant met eigen bakkerij. Het zit in een oude boerderij. Er is ook een kindermenu, kinderstoelen en verschoningsruimte.

Theehuis Rhijnauwen in Bunnik: dit ligt vlakbij het mooie Fort Rhijnauwen en Landgoed Amelisweerd. Je kunt hier pannenkoeken eten, maar ook allerlei andere lekkere dingen. Bij het terras in de tuin is een leuke houten speeltuin. Het ligt aan het water van de Kromme Rijn, dus je kunt er ook met een boot aanmeren.

PAND Pannenkoek in Schalkwijk bij Utrecht: pannenkoekenhuis met een bijzonder leuke inrichting. Veel industriële meubels, tapijten en planten. Maar er staan ook een echte caravan, boot, auto en tractor. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen. Je kunt hier behalve pannenkoeken ook andere dingen eten en er is een heuse ijshoek. Dit restaurant werd door meerdere lezers getipt.


Kindvriendelijke restaurants Flevoland


Netl de Wildste Tuin bij Emmeloord: park met zwemstrandjes. Ook is er een strandtent, camping, natuurspeeltuin en bamboejungle. Het is heel leuk voor kinderen die graag ravotten in de natuur.

Het Grote Kabouterbos in Dronten: pannenkoekenrestaurant met buitenspeeltuin. Ook is er het Kabouterpad van boswachterij Roggebotzand.

Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen: strandtent aan het Veluwemeer. Naast de strandtent ligt een strandje met ballenlijn en een speeltuin.

Hans en Grietje in Zeewolde: pannenkoekhuis en speelpark in sprookjesthema. Buiten zijn er sprookjeshuisjes, speeltuin, trampoline en fietsjes. Binnen gebeurt er van alles: er zijn glijbanen, een speelhuisje en de tafels draaien. Het is eigenlijk een binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, waar je ook pannenkoeken kunt eten. Hier laat ik meer foto’s zien.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: uit eten en slapen met kinderen. Dit is Hans en Grietje in Zeewolde in Flevoland, een pannenkoekhuis en speelpark in sprookjesthema. Bij Hans en Grietje kun je met mooi weer ook lekker met water spelen, deze waterspeeltuin is een leuk alternatief voor een zwembad.

Almere en omgeving

Tante Truus in Almere: serveert “eerlijkgemaakt” eten uit de buurt, heeft een kindermenu en een speelhoek. Vlakbij de Grote Markt en ook niet ver van Station Almere.

Hotel Finn in  Almere: mooi retro hotel en bovendien kindvriendelijk.

Restaurant Finn in Almere: hip kindvriendelijk restaurant. Tussen de middag kun je er voor de kids onder meer tosti’s krijgen, maar ’s avonds is er een kindermenu.

Marina Muiderzand in Almere: in de jachthaven kun je slapen in een Duinhuis, chalet of safarilodge. In de jachthaven is een pannaveld en Strandbad Duin met strand, zwemvlotten, waterspeeltoestel en speeltuin.

Poort Dok in Almere: paviljoen op het Almeerderstrand, dat is een mooi breed strand aan het IJmeer.

Smullen en Spelen (review) in Almere Hout: pannenkoekenhuis annex groene speelplek. Naast het terras ligt een speeltuin met groot houten speeltoestel, trampoline en verschillende schommels. Daarnaast is er een natuurspeeltuin met schapen. In het restaurant kun je kiezen tussen onder meer pannenkoeken (ook lactosevrij, eiwitvrij of glutenvrij), broodjes en salades.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: uit eten en slapen met kinderen - Smullen en Spelen in Almere met speeltuin

Kindvriendelijke restaurants Noord Holland


Texel

Stayokay in Den Burg op Texel: kindvriendelijk hostel met terras en tuin met grasveld en kinderspeelplaats. Er is een familiekamer, tafeltennistafel, huiskamer en spelletjeshoek. Tijdens de weekenden en vakanties zijn er ook activiteiten voor kids.

Catharinahoeve in Den Burgh op Texel: eethuis in een oude boerderij. Buiten is er een grote speeltuin, maar ook binnen is er een leuke speelplek. Er zijn pannenkoeken, maar ook allerlei andere gerechten.


De kop van Noord Holland

Pannenkoekenvallei in Den Helder: tof houten pannenkoekenhuis. Binnen is er een speelkamer, buiten is er een zandbak. Het zit naast de Klimvallei.

Paal Zes in Julianadorp: mooie strandtent met een fijne relaxte sfeer. Er zijn kleurpotloden en een leuke kaart voor kids, met bijvoorbeeld zalmfilet en een salade met kip.

Strandrestaurant Woest in Callantsoog: sfeervolle strandtent waar je lekker kunt eten, met kindergerechten. De kinderen kunnen tekenen, het strand is breed en schoon en je kan ook nog redelijk parkeren op zomerse dagen.

Controversy Inn (review) in Hoogwoud: slapen in een antieke tram… of een vliegtuig, trein of UFO, hoe cool is dat? Ook leuk: op het erf van de boerderij is van alles te zien en je kunt veel van de voertuigen in.

Zilte Zoen in Schoorl: dit restaurant ligt onderaan het Klimduin. Binnen is er ook een speelhoek.

Jan van Scorel in Schoorl: hotel met familiekamers. Gelegen aan de Schoorlse Duinen, vlakbij het Klimduin. Met binnenzwembad, sauna, speeltuin en restaurant.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. De Oude Keuken in Bakkum in Castricum.

Omgeving Alkmaar

Blooming Hotel in Bergen: een prachtig hotel met zwembad en ook een speelkamer. Het ligt in het groen en daarnaast vlakbij het strand en het leuke plaatsje Bergen.

Strandhotel Nassau-Bergen in Bergen aan Zee: knus hotel met uitzicht op zee. Er is ook een buitenzwembad.

Duinvermaak in Bergen: pannenkoekenhuis met leuke houten speeltuin. Je eet hier pannenkoeken, pizza’s, salades en broodjes, zo veel mogelijk biologisch. Het ligt aan de rand van Bergen Binnen, leuk om te combineren met een wandeling in het Bergerbos.

De Bolle Buik in Heerhugowaard bij Alkmaar: pannenkoekenhuis met grote speeltuin en pierenbadje. Je kunt hier ook hamburgers eten.

Echt in Alkmaar: fijne plek om te lunchen of koffie te drinken, terwijl de kids zich in de speelhoek vermaken.

Stayokay Egmond: ligt vlakbij zee en heeft een tuin. Er zijn familiekamers en kinderactiviteiten in vakanties en weekenden.

De Oude Keuken in Bakkum in Castricum: leuke plek voor ontbijt, koffie en lunch. Met kleurrijk terras naast speeltuin.

Deining aan Zee in Castricum aan Zee: strandpaviljoen met buiten een speeltuin met huisje en klimrek. Binnen is er een speelhuisje. Op de kaart staan allerlei gerechten voor kinderen. Ook dit is een van de favoriete strandtenten van Cathelijne en haar kinderen. Camping Bakkum en Camping Geversduin liggen hier vlakbij.

Club Zand in Castricum aan Zee: relaxed strandpaviljoen. De kaart bevat veel lekkere dingen voor kids. Cathelijne vertelt enthousiast: “Club Zand in Castricum is een fijne stek met kids. Ongedwongen sfeer, lekker eten, voeten in het zand en spelende kids binnen handbereik. Life’s a beach.” En dat laatste is dan ook de slogan 🙂

Onder de Platanen in Velsen-Zuid: pannenkoekenboerderij in recreatiegebied Spaarnwoude. Ernaast ligt Boerderij Zorgvrij, daar kun je koeien aaien, melk tappen, kaas maken en er is een speeltuin.

Hotel Spaarnwoude in Velsen-Zuid: hotel met familiekamers en binnenzwembad. Gelegen in natuurgebied Spaarnwoude, met veel water.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Strand Castricum met Deining aan Zee.

Haarlem en Zandvoort 

Ubuntu Beach in Zandvoort: strandtent met grote schommel op het strand. Lekker schommelen, terwijl je naar de zee kijkt. Fijne plek, van ontbijt en lunch, tot borrel en diner. Op het kindermenu staan dingen als ravioli en op vrijdag kun je ook vaak barbecueën.

Beachhouse Hotel in Zandvoort: hotel aan het strand en niet ver van het circuit van Zandvoort.

Plazand in Zandvoort: chique strakke beach club. Er is een speeltuin, kinderstoelen en verschoningskussen. Daarnaast is er een zeer uitgebreid kindermenu.

Strandzicht Zandvoort: slapen in een appartement aan het strand. Met heerlijk terras, strandspeelgoed en Nintendo Wii.

Thalassa in Zandvoort: strandtent met kindermenu. Ook zijn er allerlei speeltoestellen voor kleintjes op het terras en ernaast een speeltuin voor iets grotere kinderen.

Kweekcafé in Haarlem: duurzaam cafe met speelhoek binnen en terras buiten. Het is bij de Haarlemmer Kweektuin, waar je onder meer een speeltuintje, natuurspeelplek en dierenweide vindt.

Meneer Paprika in Haarlem: speelgoedwinkel, maar ook een fijn café. Het café heeft een grote speelhoek met treinbaan.

Hello I’m local in Haarlem: sfeervol boutique hotel op mooie locatie. Er zijn kamers voor 2 tot 14 personen en ook een bedstede.

De Amsterdamse Waterleidingduinen (review) bij Heemstede en Haarlem: een tof gebied om te wandelen met kinderen. Allereerst vanwege de herten, die je van behoorlijk dichtbij kunt bekijken. Maar ook vanwege het weidse van het bos achter de duinen. En dan eindigen bij pannenkoekenrestaurant de Oase, met speeltuin.

De Amsterdamse Waterleidingduinen bij Heemstede en Haarlem: een tof gebied om te wandelen met kinderen. Allereerst vanwege de herten, die je van behoorlijk dichtbij kunt bekijken. Maar ook vanwege het weidse van het bos achter de duinen. En dan bijvoorbeeld eindigen bij pannenkoekenrestaurant de Oase, met speeltuin.

Hoofddorp en Aalsmeer

Het Speelkasteel in Hoofddorp: dit speelparadijs heeft ook nog een pannenkoekenrestaurant.

Restaurant Lieveling in Hoofddorp: restaurant aan de Toolenburger Plas. Naast het restaurant ligt een speeltuin, er achter een skatebaan. Lees hier meer over de Toolenburger Plas. 

Restaurant Eetze in Aalsmeer: all you can eat restaurant. Er is een met kinderspeelruimte met ballenbak en ook springkussens.


Enkhuizen, Hoorn, Purmerend en Zaandam 

Ootje Konkel in Scharwoude bij Hoorn: hip pannenkoekenhuis met speelruimte. Op het terras kijk je uit over de visvijver. Grappig: de menukaart is in het Westfries en je kunt ook andere dingen eten.

Turf in Hoorn: restaurant met zandbak voor de kleintjes en ook een kast met spelletjes en tijdschriften.

In het fruit in Zuidoostbeemster bij Purmerend: idyllische camping, je kunt hier onder de fruitbomen kamperen. Er is hier een trampoline, klimboom, kippen, schapen. Ook is er eigengemaakte jam en kun je fruit plukken. Daarnaast is er een Bed and Breakfast, te boeken via Booking.com.

Poort van Amsterdam in Uitdam: hotel in resort aan het Markermeer, er zijn ook vakantiehuizen. Dit park is gebouwd in de Zaanse stijl en ligt aan het IJsselmeer, met een strandje, restaurant en meerdere speeltuinen.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. De Eendracht in Blaricum: terras dat uitkijkt over de Tafelbergheide. Naast tafeltjes, hebben ze een aantal fijne overdekte loungeplekken, waar ook een houtkachel aan kan. Op het terras is een speelrek en er liggen ballen waarmee je op de heide kunt spelen. 

Het Gooi

Restaurant Leuk in Bussum: restaurant met een enorme speelkelder voor kinderen.

Paviljoen Heidezicht in Bussum: restaurant aan de rand van de Bussumerheide. Er is ook een grote omheinde houten speeltuin, zowel leuk voor grote als kleine kids. Lees meer over de Bussumerheide.

Marina Parcs in Naarden: in de jachthaven bij het Naarderbos kun je slapen in een Havenlodge of woonboot. Voor kinderen is er een waterspeeltuin en natuurzwembad.

De Eendracht in Blaricum: terras dat uitkijkt over de Tafelbergheide. Naast tafeltjes, hebben ze een aantal fijne overdekte loungeplekken, waar ook een houtkachel aan kan. Op het terras is een speelrek en er liggen ballen waarmee je op de heide kunt spelen. Lees meer over de Tafelbergheide.

Restaurant Bruis in Blaricum: heeft buiten een speeltuin en binnen speelhuisjes, tunnelwand, gamezone en bioscoop.

Restaurant ’t Nennetje in Huizen: het restaurant bij Landal Gooise Heide (review). Op het terras heb je uitzicht op de speeltuin, fijn als je kleintjes hebt. In de ochtend kun je ontbijten of koffie drinken in het naastgelegen Koffiehuys. Later op de dag kun je lunchen, borrelen of dineren in het bosrestaurant. Ook leuk om tijdens een wandeling even langs te gaan.

Nautisch Kwartier in Huizen: hotel aan het Gooimeer. Er zijn sloepjes te huur en er zijn ook familiekamers. Naast restaurant Dickens ligt een speeltuin in de vorm van een schip.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Restaurant Heidezicht in Bussum in het Gooi.

Lees ook: Amsterdam met kids


Amsterdam Centrum

Amsterdam heeft misschien wel de meeste kindvriendelijke restaurants van Nederland. Of zou ik er zo veel kennen omdat ik er zelf woon?

De Pizzabakkers zit op verschillende plekken in de stad en is heel kindvriendelijk. Kids kunnen ook speeldeeg krijgen om lekker in te kneden. Ook zijn er kinderstoelen.

De Burgermeester zit op verschillende plekken in de stad. Hier eet je echt lekkere hamburgers en ze hebben ook burgers in kindermaatjes.

Hotel Jakarta Amsterdam, Oostelijk Havengebied: ingericht in hippe Indonesische stijl. Het heeft een zwembad en ligt op het mooie Java-eiland. Onderin zit een bakkerij, waar je ook koffie kunt drinken. Vanuit de sky lounge heb je daarnaast een prachtig uitzicht.

Kanteen25 (review) op het oude Marineterrein in Amsterdam: fijn duurzaam restaurant, met pooltafel, voetbaltafel, vintage arcade spelcomputers, spelletjes en boeken. Het terras ligt aan de Dijksgracht waar in de zomer gezwommen wordt, met uitzicht op Nemo en het Scheepvaartmuseum. Het water is niet afgeschermd, dus oppassen met kleintjes.

Kindvriendelijke restaurants: met speeltuin en ander leuks voor kinderen. Kanteen25 Amsterdam: duurzaam restaurant met stoere speelruimte op Marineterrein, leuk voor kinderen en tieners. In de speelruimte in de kelder kun je tegen elkaar tafelvoetballen of poelen. Of even lekker met elkaar kletsen op de banken, weg van alle ouders. De twee vintage arcade apparaten vond zoonlief fantastisch. Hoe leuk is het om hier spelletjes op te kunnen spelen? 

Pension Homeland in Amsterdam: stoer vintage hotel op het oude Marineterrein. Je kunt hier ook lekker eten, terwijl de kinderen een spelletje doen of buiten om de hoek voetballen.

Dignita Hoftuin vlakbij Waterlooplein achter de Hermitage: hier kun ontbijten, brunchen of lunchen. Ze serveren seizoensproducten op een idyllisch plekje in het groen, met een grasveld er omheen.

Bekijk hier meer kindvriendelijke restaurants in Amsterdam Centrum

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Dignita de Hoftuin in Amsterdam aan de Amstel

Amsterdam Zuid

Groot Melkhuis, Vondelpark: heeft een gigantische speeltuin, met hek er omheen. Er zijn ook babyschommels .

Stayokay Vondelpark ligt letterlijk in het Vondelpark. Het heeft privé kamers voor twee, vier of zes personen. Er zijn ook kinderstoelen en kinderbedjes.

Conscious Hotel the Tire Station naast het Vondelpark: hip en milieuvriendelijk hotel.

Blond Amsterdam in de Pijp: bubblegum-roze winkel en café. Ongeveer alles is hier roze, zelfs veel zoetigheid en drankjes. Daarnaast is veel versierd met Blond tekeningen.

Loetje zit op allerlei plekken in Amsterdam. Loetje in de Pijp is een lekker ruim restaurant, ideaal met kids. Gezellig om eerst even te borrelen!

Happy Italy in de Rivierenbuurt: dit wordt met recht een Fast Italian genoemd. De pizza’s staan snel vers op tafel. De speelhoek is buiten het zicht en daarom niet geschikt voor kleinere kinderen.

Wonderpark Café in Amstelveen: met binnenspeeltuin voor kleintjes.

Bekijk hier meer kindvriendelijke restaurants in Amsterdam Zuid

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Loetje in de Pijp is een lekker ruim restaurant, ideaal met kids. Gezellig om eerst even te borrelen!

Amsterdam Oost

Stayokay Zeeburg in de Indische Buurt: heeft privé kamers voor twee, vier, vijf of zes personen. Daarnaast zijn er kinderbedjes. Ook kun je hier leuk eten.

House of Watt vlakbij Amstelstation is een leuk retro restaurant met tieners en oudere kinderen. Binnen zijn er een tafelvoetbaltafel en spelletjes. Buiten zijn er tafeltennistafels, een volleybalnet en schommels (aan de overkant van de weg). De kaart staat vol lekkere eenvoudige gerechten, daar houden we van.

House of Watt vlakbij Amstelstation is een leuk retro restaurant met tieners en oudere kinderen. Binnen zijn er een tafelvoetbaltafel en spelletjes. Buiten zijn er tafeltennistafels, een volleybalnet en schommels (aan de overkant van de weg).

The Lobby van Hotel V op de Fizeaustraat heeft een fijn retro sfeertje. Buiten is er een groot terras. En het schaakbord en dambord vinden onze kids ook tof! Je kunt natuurlijk ook in het hotel overnachten.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. The Lobby van Hotel V op de Fizeaustraat heeft een fijn retro sfeertje. Buiten is er een groot terras. En het schaakbord en dambord vinden onze kids ook tof!

Volkshotel aan de Wibautstraat in Amsterdam: superhip hotel in het oude Volkskrantgebouw naast metrostation Wibautstraat. Met vierpersoonskamers en daarnaast een sauna met hottub met uitzicht over de stad.

Haddock (review) op Zeeburgereiland: ’s zomers zit je met je wijntje aan de picknicktafels op het terras naast de speeltuin. Voor oudere kids en tieners is er een voetbalveld naast. ’s Winters kunnen de kinderen binnen spelen in een speelkamer. Een van onze favoriete kindvriendelijke restaurants met kinderen en tieners dus.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Zoals Haddock op Zeeburgereiland: 's zomers zit je met je wijntje aan de picknicktafels op het terras naast de speeltuin. Voor oudere kids en tieners is er een voetbalveld naast. 's Winters kunnen de kinderen binnen spelen in een speelkamer. Een van onze favoriete kindvriendelijke restaurants met kinderen en tieners dus.

Vrijburcht in Amsterdam op IJburg op Steigereiland: hier zit je lekker aan het water. Er is een fijne menukaart met kindermenu en een spelletjeskast. In de zomer zwemmen hier heel veel kinderen en tieners.

La Bruschetta is de leukste Italiaan van Amsterdam, op Haveneiland. Ze zijn er super gezellig met kinderen. In de zomer zit je op het mooie terras aan een gracht van IJburg.

House of Bird (review) in Diemen: kindvriendelijk restaurant met brouwerij in het groen van het Diemerbos. Een heerlijke plek voor kinderen die van ravotten houden en voor ouders die even lekker op het terras willen zitten.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Zoals House of Bird: kindvriendelijk restaurant in het Diemerbos bij Amsterdam.

Bekijk hier meer kindvriendelijke restaurants in Amsterdam Oost


Amsterdam West

Leescafe Belcampo in de Baarsjes, in de Kinkerbuurt in West: dit is leescafé van de bibliotheek in de hallen. Het heeft een speelhoek voor kinderen. Daarnaast is er een grote collectie kranten en magazines uit de bibliotheek voor ouders. De Hallen zijn sowieso leuk om een keer heen te gaan. En de Foodhallen zijn ook leuk om te eten, het is een grote hal met allemaal kraampjes met lekker eten, uit heel veel verschillende keukens.

Conscious Hotel Westerpark in Westerpark: een milieuvriendelijk en hip hotel.

Terrasmus in het Erasmuspark: een erg leuk terras voor kinderen. Het ligt naast de speeltuin aan de kant van de Mercatorstraat. Het is in de winter gesloten.

Bekijk hier meer kindvriendelijke restaurants in Amsterdam West


Amsterdam Noord

Restaurant Pof: onderdeel van stadslandbouwproject NoordOogst, waar een deel van het eten vandaan komt. Het is een soort strandtent in het groen en de kids kunnen lekker spelen in de naastgelegen natuurspeeltuin.

Bekijk hier meer kindvriendelijke restaurants in Amsterdam Noord

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Dit is Restaurant Pof in Amsterdam Noord, naast de natuurspeeltuin.

Kindvriendelijke restaurants Zuid Holland


Leiden, Katwijk en Noordwijk 

Lievelingetjes in Lisse: conceptstore waar je even lekker een kop koffie drinkt terwijl de kids spelen.

Beachclub C in Noordwijk (voorheen het Zuiderbad): mooie strandtent met een groot houten speelkasteel en veel speelgoed. Lezer Mieke vertelt enthousiast: “Groot speelkasteel en top horeca met vriendelijke bediening, ook op drukke dagen!” Van die lavendelkleur op de muren en die loungebanken word ik ook vrolijk. Rond kerst is er naast het Zuiderbad Winter Wonderland, daar kun je schaatsen, spelletjes doen en lekker eten in de sfeer van een Oostenrijkse Stube. Vesper Hotel in Noordwijk is een mooi boutique hotel achter Beachclub C, in een opvallend wit gebouw.

Strandpaviljoen de Zeester in Noordwijk: strandtent met speeltoestel. Naast een kindermenu zijn er ook veel andere dingen die kinderen lekker vinden. Gaby schrijft er over: “Voor de gewone ouderwetse gezelligheid. Een speeltoestel voor de kleintjes, mooi overzichtelijk strand, vriendelijke bediening en niet duur!”

De Beslagkom in Katwijk: pannenkoekenrestaurant. Anne-Marie vertelt: “Er is een afgesloten ruimte met speelgoed voor de allerkleinsten beneden en een apart gedeelte voor kinderen vanaf 4 jaar. Dat is een soort apekooiruimte met touwen, een glijbaan en nog veel meer.”

Boerderij ’t Geertje, Geerweg 7 in Zoeterwoude, tussen Zoetermeer en Leiden: boerderijrestaurant bij boerderij met veel kinderactiviteiten.

Tante Tokkie in Voorschoten onder Leiden: stijlvol pannenkoekenrestaurant en ijssalon bij natuurboerderij en kaasmakerij. De dieren van de boerderij zijn natuurlijk al tof. Maar even verderop zit ook Natuurspeeltuin Voorschoten.


Den Haag

Den Haag heeft behalve veel kindvriendelijke restaurants, maar ook veel fijne strandtenten!

Boomhuttenclub in het centrum: hier kun je ontbijten, lunchen of borrelen. Terwijl je lekker zit, kunnen de kinderen heerlijk spelen en klimmen in de “boomhutten” binnen.

Dudok in het Centrum: bekend bij politiek Den Haag, maar ook geschikt voor kinderen. Met tuin, kinderstoelen en ook een heuse kinderkaart.

Happy Tosti in het centrum: hier hebben ze heel veel verschillende tosti’s.

Little V in het centrum: Vietnamees restaurant aan een pleintje met een speeltuin. Vlakbij de Grote Marktstraat.

Stayokay Den Haag in het centrum: heeft privé kamers voor twee, drie, vier, vijf of zes personen. Er zijn daarnaast kinderbedjes.

Koffie en Kind aan de Laan van Poot en Schelpkade: hier kan je kind spelen terwijl jij koffie drinkt. Er zijn allerlei speelhoeken binnen en buiten een natuurtuin met klimrek, glijbaan en tunnels.

Appeltje Eitje in de Prins Hendrikstraat: kindvriendelijk en vrolijk ingericht ontbijt- en brunchrestaurant.

Gastropub en Brouwerij Van Kinsbergen in het Zeeheldenkwartier: binnen is de inrichting stoer, buiten is er een terras.

Waterkant in Den Haag: idyllisch grasterras aan het water in het Westbroekpark. Alleeen in het zomerseizoen. Je kunt hier ook roeiboten huren.

=> Bekijk ook: Den Haag met kids

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. De Boomhuttenclub: lunchen terwijl de kinderen klauteren

Scheveningen

Aan het Zwarte pad zitten meerdere leuke strandtenten.

Beachclub Culpepper heeft een kindermenu met daarop dingen als een boterham met pindakaas en een gietertje limonade.

Patagonia Beach heeft een barbecue en een kindermenu.

Bilderberg hotel Europa in Scheveningen: kindvriendelijk hotel bij het strand. Met familiekamers, kinderstoelen en speeltoestellen naast het hotel. Er is eveneens een oppasservice.

Ook bij de boulevard zitten veel leuke strandtenten.

Bora Bora is een kleurrijke strandtent met kindermenu.

Bij Solbeach kun je ook zelf dingen bereiden op je privé barbecue en ze hebben een kindermenu.

The Fat Mermaid is een stijlvolle strandtent met kindermenu en ook biologische producten.

Hart Beach Surfrestaurant is ook in de winter open. Ernaast is een speeltuin halfpipe and skatepit.

BizStay heeft een aantal hippe kindvriendelijke appartementen. Ze liggen vlakbij het strand in Scheveningen, bijvoorbeeld in de haven.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Hart Beach Surfrestaurant in Scheveningen bij Den Haag ligt naast een speeltuin en is ook in de winter open.

Duindorp en Kijkduin

Het Zuiderstrand bij Duindorp is veel rustiger dan het nabijgelegen Scheveningen. Strandpaviljoen Zuid is een strandtent met op de kaart “serieuze” gerechten voor kinderen. Niet ver hiervandaan vind je ook ’t Speelduin, een leuke houten speeltuin in de duinen.

Kijkduin en Loosduinen liggen nog een stukje verder naar het Zuiden. Beachclub Titus heeft een speeltuin op het strand en een kindermenu.

Vakantiepark Kijkduin in Kijkduin bij Den Haag: hier kun je slapen in een strandhuisje. Dat betekent dus overdag lekker met de kids spelen op het strand en in de avond rustig de zon in de zee zien zakken.

Pluk! Den Haag in Loosduinen: biologische stadstuin. Met binnen een lunchroom met grote kinderhoek. Buiten zijn er daarnaast dieren en een zandbak, door de heemtuin kunnen kids lekker struinen.


Omgeving Den Haag

Duinrell in Wassenaar: bij dit attractiepark kun je blijven slapen. Door een weekendje te gaan heb je uitgebreid de tijd om het attractiepark te ontdekken.

Pannenkoekenboerderij Meyendel in Wassenaar bij Den Haag: pannenkoekenhuis in wandelgebied Meyendel. Het terras ligt naast de waterspeeltuin van het bezoekerscentrum. Aan de andere kant is er ook nog een gewone speeltuin. Even verderop ligt het Monkeybos, een leuk speelbos met houten apen, waterspeelplaats, kabelbaan, uitkijktoren en meer.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Pannenkoekenboerderij Meyendel en De Tapuit Bezoekerscentrum Dunea bij Den Haag en Wassenaar

Eetcafé Zout in ’s Gravenzande boven Hoek van Holland: strand restaurant. Met buiten een speeltuin en binnen een indoor speelruimte.


Rotterdam

Rotterdam centrum

Aloha Bar: restaurant in het oude zwembad Tropicana, aan de Nieuwe Maas.

Stayokay in Rotterdam: hotel in de wereldberoemde gele Kubuswoningen. Het heeft privé kamers voor twee, drie, vier of zes personen, kinderstoelen en babybedjes. Zelf sliepen we in een familiekamer, genaamd de Marinierskamer. Compleet met klimwand, ringen, zitzak en verrekijker. Lees ook onze review van Stayokay Rotterdam.

Stayokay Rotterdam in de Kubuswoningen: leuk budget hotel met kinderen.

Markthal Rotterdam: imposant gebouw, met restaurant kraampjes uit veel verschillende landen.

Vessel 11: Britse Gastro-pub op een rood schip, in een oude haven.

SS Rotterdam: op dit cruiseschip kun je overnachten, hoe tof is dat?

Restaurant Bazar in Rotterdam: kleurrijk mediterraan restaurant. Er is een kindermenu, maar ook veel andere toegankelijke gerechten voor kinderen. Ook erg leuk om te ontbijten. 🙂 Hotel Bazar is het bijbehorende hotel.

Parkhotel Rotterdam: kindvriendelijk hotel in het centrum van de stad. Met familiekamers en ook kinderstoelen.

Parqiet: idyllisch parkcafé in het park naast de Euromast.

=> Bekijk ook: Rotterdam met kinderen en tieners: uitjes, restaurants en hotels

Rotterdam buiten het centrum

Juffrouw van Zanten in Kralingen en in Rotterdam West: leuk tentje met terras, speelhoek en ook een gezonde menukaart.

Koffiebar Croos in Rotterdam: fijne plek voor koffie of lunch en er is ook een speelhoek.

Ver van hier in Rotterdam: kinder- en jeugdboekenwinkel met koffiecafé.


De omgeving van Rotterdam

Villa Augustus (review) in Dordrecht: een idyllisch en kindvriendelijk hotel in het groen, maar toch in de stad Dordrecht. Met rondom de oude watertoren een prachtige tuin, een restaurant met terras en een winkel. Je kunt slapen in een hotelkamer of appartementje.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Villa Augustus in Dordrecht is een idyllisch en kindvriendelijk hotel in het groen, maar toch in de stad Dordrecht. Met rondom de oude watertoren een prachtige tuin, een restaurant met terras en een winkel. Je kunt slapen in een hotelkamer of appartementje.

Parckhoeve in Schiedam: omheind terras aan het water. Het ligt naast de grote houten speeltuin Fort Drakensteijn, met heel veel verschillende speeltoestellen. Je kunt daarnaast ijsjes en frietjes halen bij de kiosk. Voor kleintjes is er ook nog een kinderboerderij.

De Witte Brug in Lekkerkerk: kleinschalig hotel met kinderspeelruimte, restaurant, buitenzwembad en sauna.

De Vreemde Vogel in Vlaardingen: buitenhotel met kamers in bijvoorbeeld een vliegtuig of vogelhuisje. Er is een tuincafé en er zijn daarnaast leuke activiteiten.

De Koningshoeve in Klaaswaal bij Dordrecht: boerderij met speeltuin met trampoline. Daarnaast zijn er ook een skelterbaan en een maisdoolhof. Binnen is er een speelhoek, tafelvoetbal en speelmachines.

‘t Sonnetje in Maasland bij Schiedam: pannenkoekenhuis met speelkamer voor de kinderen. Buiten is er een terras. Naast pannenkoeken staan er ook andere gerechten op de kaart. Een lezer vertelde: “Als de boer aanwezig is kun je de stallen zien en de koeien!”


Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten

Klokshuys in Vierpolders bij Brielle en Hellevoetssluis: mooi duurzaam houten pannenkoekenhuis in fruitboomgaard. Er is ook een blotevoetenpad en je kunt een picknick boeken in de boomgaard.

Boerderij de Buytenhof in Rhoon bij Rotterdam en Hellevoetssluis: deze theeschenkerij met speeltuin heeft ook een bloemen- en fruitpluktuin. Naast pannenkoeken hebben ze ook andere lunchgerechten en taart.

De Pannekoekenbakker Zuidland in Simonshaven bij Spijkenisse: pannenkoekenhuis aan het water. Er is een grote speeltuin.

Cape Helius in Hellevoetsluis: hotel in houten beach resort in pastel kleuren. Het ligt bij de jachthaven in de Haringvliet, dus het is ideaal voor watersportliefhebbers. Er is ook een speeltuin.

Bij Marc in Ouddorp: restaurant achter de duinen, naast speeltuin.

Landal Ouddorp Duin: strand resort in de duinen. Zwemmen kun je in zee of het binnenzwembad. Om te spelen is er een klimduin en ook een binnenspeeltuin.

Paal 10 in Ouddorp: strandtent met speeltuin.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks

Kindvriendelijke restaurants Zeeland


Schouwen Duiveland en Tholen

Strandclub Zee op Schouwen Duiveland: mooie stijlvolle strandtent op de Brouwersdam. De strandclub staat op palen, dus je kijkt uit over zee. Als het wat kouder is zit je lekker onder een dekentje op verwarmde kussens. Er is ook een winkeltje met vooral kleding.

Beachclub Perry’s op Schouwen Duiveland: aan de voet van de Brouwersdam. Op het strand staan een paar kleine speel- en sporttoestellen.

Strand Café Dok in Noordwelle bij Renesse op Schouwen Duiveland: restaurant met terras. Er is een buitenspeeltuin met allerlei bootjes en ook binnenspeeltuin in de vorm van strandhuisjes. Ook is er een uitgebreid kindermenu. Het is onderdeel van Strandpark de Zeeuwse Kust.

Vakantiepark Port Greve (review) in Brouwershaven: vakantiepark met een strandje aan het Grevelingenmeer en leuke speeltuinen.

Pannekoekenmolen de Graanhalm (review) in Burgh-Haamstede op Schouwen Duiveland: eten bij een oude molen. Je kunt binnen of buiten eten, in de tuin. De kinderen spelen ondertussen in de leuke ouderwetse speeltuin. Er is ook een winkeltje met souvenirs en lekkere dingen.

Kindvriendelijk restaurant Schouwen-Duiveland: De Pannekoekenmolen in Burgh-Haamstede, Zeeland

Oesterdam Resort op Tholen: luxe hotel suites en villa’s aan het water. Met restaurant, bootverhuur en fietsverhuur.

Lees ook: Schouwen-Duiveland met kids 


Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland

De DAM in Vrouwenpolder op Walcheren: strandrestaurant met grote strandspeeltuin en kindermenu. De houten speeltuin heeft ook een mooie vuurtoren.

Molen de Jonge Johannes in Serooskerke op Walcheren: speelboerderij en restaurant. Met terras met speeltuin en ook een ruimte om te spelen binnen.

Hof Poppendamme in Serooskerke op Walcheren: restaurant met binnenspeeltuin en buitenspeeltuin.

Oase in Domburg op Walcheren: mooie strakke strandtent. Voor kids is er een uitgebreid kindermenu en kinderspeelhoek. Karin vertelt: “Mooi strand en bij minder weer ook een fijne speelkamer voor kindjes!”

Stayokay in Oostkapelle bij Domburg: slapen in een heus kasteel of een van de bijbehorende koetshuizen. Met Spelletjeskast en tafeltennistafel en ook kinderactiviteiten tijdens de zomervakantie.

Strandpark Zeeland in Vlissingen op Walcheren: hier kun je slapen in een strandhuisje.

Hotel Zuiderduin in Westkapelle op Walcheren: hotel met familiekamers, kidsclub en buitenzwembad. Vlakbij familiestrand gelegen, waar het hotel ook een Beachclub Zuiderduin heeft.

De Banjaard in Kamperland op Noord Beveland: strandtent naast speeltuin. Het is een zelfbedieningsterras.

Roomport Beach Resort in Kamperland: hier kun je slapen in strandhuisjes, dat is dus wakker worden met een prachtig uitzicht op zee.

Klok’uus in ‘s-Heer Arendskerke bij Goes op Zuid-Beveland: restaurant met terras. Er is een speelweide en binnenspeeltuin, met daarin ook een half overdekt touwenparcours.


Zeeuws Vlaanderen 

Molecaten Park Hoogduin in Cadzand: nog meer huisjes op het strand.


Kindvriendelijke restaurants Noord Brabant


De westkant van Brabant

Het Houtse Meer in Den Hout, bij Oosterhout: paviljoen aan het Houtse meer. Er is een kindermenu, maar op de kaart staan nog veel meer lekkere dingen voor kinderen.

Koeckers in Den Hout bij Oosterhout: pannenkoekenhuis met heel veel plekken om te spelen. Buiten is er een hele grote speeltuin en midgetgolf. Daarnaast is er binnen een speelkelder. Ook zijn speurtochten. Deze plek is ook leuk voor wat oudere kinderen. Je krijgt dukaten waarmee je het winkeltje iets kunt uitkiezen. In Zundert is ook een vestiging.

Dennenlucht in Breda: groot pannenkoekenrestaurant. Buiten is er een grote houten speeltuin. Ook binnen is er een speelruimte.

Belcrum Beach in Breda: kleurrijk stadsstrand met picknickbanken en hangmatten.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Koeckers in Den Hout bij Oosterhout is een pannenkoekenhuis met heel veel plekken om te spelen.

Midden Brabant

Efteling in Kaatsheuvel: leuk om een weekendje heen te gaan, je kunt namelijk ook overnachten in Efteling sfeer. 10 handige tips voor de Efteling.

De Roestelberg in Kaatsheuvel, in de buurt van de Efteling: restaurant in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Je kunt hier pannenkoeken eten, maar ook allerlei andere gerechten. Er is een speeltuintje en je kunt lekker wandelen.

De Financiën in Loon op Zand: groot pannenkoeken restaurant vlakbij Efteling. Buiten is er een grote buitenspeeltuin met airtrampolines en midgetgolf. Binnen is er daarnaast een speelplek, met een aparte hoek voor peuters.

De Gerrithoeve (review) in Oisterwijk: is een speelboerderij met een restaurant. Kinderen kunnen behalve buiten spelen ook binnen in een heuse zandspeeltuin spelen.

Bij de Gerrithoeve in Brabant.

Stadscafé de Spaarbank in Tilburg: met terras en speeltuin. Binnen is er ook een speelhoek. Uitgebreide menukaart voor kinderen variërend van kroketten tot gamba’s.

Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek: slapen, ontbijten, borrelen en dineren in een Safaripark. In het restaurant en het terras eet je met uitzicht op leeuwen of giraffen. Wil je meer zien, kijk dan even naar onze onze review van Safari Resort Beekse Bergen.

Slapen in Safari Resort Beekse Bergen en ontbijten met uitzicht op de leeuwen en giraffen

De oostkant van Brabant

De Bistro van Camping het Goeie Leven (review) in Eerde bij Veghel: lekker eten, een prachtig terras met zandbak en groot grasveld waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Even verderop is ook de speeltuin van de camping en naast de bistro is de speelruimte. Kijk wel even goed naar de openingstijden.

De Boshut bij Hartje Groen (review) in Schaijk bij Oss: deze natuurcamping heeft een leuk terras met speelkeukentje en zandbak. Aan de overkant ligt daarnaast het Docus de Das Avonturenpad, dat is een speelbos. Kinderen doen tijdens een wandeling opdrachten in de natuur. Je volgt de bordjes en onderweg kom je meerdere speelplekken tegen.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Restaurant de Boshut bij camping Hartje Groen.

De 7 Dwergen in Cuijk, tussen Nijmegen en Boxmeer: pannenkoekenhuis met een grote speeltuin. Alles staat hier in het teken van het sprookje.

De Pannekoekenbakker in Zeeland bij Uden en Oss: buiten spelen de kinderen op trampolines en in de houten speeltuin. Binnen is het knus ingericht als ouderwetse blokhut. Yep, kindvriendelijke restaurants zijn in Brabant vaak een pannenkoekenhuis!

Bij De Neut in Westerhoven bij Eindhoven: restaurant met pizza, pasta en pannenkoeken. Het heeft een bijzondere inrichting, met speelruimte en een toffe ijscorner. Buiten is er een terras.

Kindvriendelijke restaurants in Eindhoven

Down Town Gourmet Market in Eindhoven: foodhal in het centrum. Hier kun je bij allerlei verschillende kraampjes iets kiezen en dus ook allemaal wat anders eten. Heel gezellig met wat oudere kinderen en tieners.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Down Town Gourmet Market in Eindhoven: foodhal in het centrum. Hier kun je bij allerlei verschillende kraampjes iets kiezen en dus ook allemaal wat anders eten.

Eindhoven heeft de allermooiste Sissy Boy winkel die er is. Midden in het centrum, in een soort geometrische koepel. Met een heel leuk cafeetje erbij met wat speelgoed en veel ruimte. Bij de kinderkleding is een groot speelhuis van hout.

Kindvriendelijke restaurants: speeltuin en ander leuks voor kinderen. Eindhoven heeft de allermooiste Sissy Boy winkel die er is. Met een heel leuk cafeetje erbij. Bij de kinderkleding is een groot speelhuis van hout.

De Huiskamer Strijp-S is een gezellig restaurantje op dit voormalige industriële deel van Eindhoven. Ingericht als huiskamer, met meubels van de kringloopwinkel. Bovendien zijn er spelletjes en leuke simpele gerechten. Even verderop is de bijzondere speeltuin van Strijp-S en ook de Ontdekfabriek.

De Huiskamer Strijp-S is een gezellig restaurantje. Ingericht als huiskamer, met meubels van de kringloopwinkel. Met leuke simpele gerechten. Even verderop is de bijzondere speeltuin van Strijp-S en ook de Ontdekfabriek.

Kindvriendelijke restaurants Limburg


Jagersrust in Velden bij Venlo: pannenkoekenrestaurant waar je ook andere dingen kunt eten. Met grote omheinde speeltuin, smokkelpad en overdekt terras. Binnen is er ook wat speelgoed.

De Pannekoekenbakker in Plasmolen: pannenkoekenhuis met speeltuin in Noord Limburg.


Maastricht

Maastricht is een hele leuke stad en heeft veel kindvriendelijke restaurants!

Dormio Resort Maastricht ligt niet ver van het centrum van de stad. Op het stijlvolle resort is ook een zwembad, speeltuin en kids club.

Ristorante Il Giardino in Maastricht: niet specifiek op kinderen gericht, maar kindvriendelijk zoals alleen Italianen dat kunnen zijn. Met heerlijke pasta’s en goede wijnen.

Hotel Kaboom in Maastricht: hip hotel met familiekamers.

Café Sjiek in Maastricht: beroemd vanwege zijn “zoervleis”: Limburgs stoofvlees. Toen ik een vriendin uit Maastricht vroeg waar ik zeker heen moest was dit dan ook de plek die ze noemde. Het zit aan een pleintje, waar je ’s zomers op het terras kunt eten. Op de kaart staan ook allerlei kindergerechten, waaronder een kinderportie zoervleis.

Stayokay in Maastricht: dit hostel ligt aan de Maas en aan een stadspark, tegenover het Bonnefantenmuseum. Het heeft privé kamers voor twee, vier, vijf of zes personen en heeft ook babybedjes.

Zuid in Maastricht: restaurant met terras en kindergerechten. Gelegen aan het water aan de “andere kant” van de Maas in de wijk “Wijck”.

Cuba Beach Bar op Fun Valley Maastricht in Eijsden: beach bar bij groot recreatieterrein. Er is ook een dagstrand, buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, klimpark, kano verhuur en ijssalon.

De Nachtegaal in Meerssen: restaurant met speeltuin ernaast, met dieren erbij.


Logeren in heel Nederland


Fletcher heeft veel hotels met familiekamers, of de mogelijkheid een bedje bij te plaatsen. Je kunt zoeken op familiekamer, maar bijvoorbeeld ook op zwembad of speeltoestellen.

Farmcamps betekent slapen op boerderijen verspreid door heel Nederland. In Safaritenten, Lodgetenten of appartementen genaamd “BedStay”. Op veel boerderijen mogen de kids ook meehelpen en dieren knuffelen.

Stayokay heeft op haar website een lijstje met kindvriendelijke hostels. Ze hebben bijna allemaal familiekamers, ook voor grote gezinnen tot 6 personen. In de vakantie zijn er bij veel hostels kinderactiviteiten.

Natuurhuisje verhuurt vakantiehuisjes in de natuur. Wil je op een eiland zitten, in het bos of op een erf? Wil je dat er een zwembad is? Je kunt selecteren op van alles.

Belvilla heeft mooie huisjes. In Nederland en daar buiten.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Er komen steeds meer leuke horeca gelegenheden voor gezinnen met kinderen, met een speelhoek of andere leuke faciliteiten. Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants, koffiebarren en andere horeca voor kinderen. Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen!

Weet jij nog leuke sfeervolle kindvriendelijke restaurants en hotels, of andere horeca voor kinderen? Stuur dan een mailtje naar info [at] leukmetkids.nl. Of laat het me weten via Instagram.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids