Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste Sint cadeau ideeën

Wat zijn de leukste ideeën voor Sinterklaascadeaus voor pakjesavond? Ik vroeg Sinterklaas om ideeën voor de leukste cadeaus. En oh ja, ik vroeg ook wat hulppieten om tips 😉

Bekijk rustig de Sinterklaascadeaus voor pakjesavond of klik snel door naar:

Of bekijk al onze cadeautips voor verschillende leeftijden:

De favoriete cadeaus van Sinterklaas voor pakjesavond

Wat geef je uit aan Sinterklaascadeaus voor pakjesavond? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het is afhankelijk van je budget, maar ook van hoeveel cadeaus je kiest. Wil je een zak vol cadeautjes en toch duurzame en betaalbare keuzes maken? Kies dan voor één of enkele mooie nieuwe cadeaus. De rest van de zak kun je vullen met tweedehands cadeaus van de kringloopwinkel. Met mooi cadeaupapier zien de meeste kids het verschil niet. Anders kun je ze uitleggen dat Sinterklaas ook aan recycling doet. En vergeet ook niet om wat speelgoed bij de kringloop te brengen. Dat ruimt lekker op en het zijn leuke Sinterklaascadeaus voor pakjesavond voor jongere kinderen.


HUTTEN & TENTEN


Niks zo leuk als in een hutje spelen, dus dat is een ideaal Sinterklaascadeau voor pakjesavond. Onze kids zijn dan ook heel blij met dit tentbouwsysteem van PL-UG, ik schreef er hier een review over. De set is te koop bij I Love Speelgoed en Bol.com.

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set

In een tipitent kun je lekker hutje spelen. Op de foto zie je onze tipitent van het eco merk Nobodinoz. Ze zijn in allerlei kleuren te koop bij I love speelgoed. De duurzame tenten van Kids Concept hebben een vergelijkbare stijl, te koop bij Jindl en Bol.com. Daarnaast vind je bij Bol.com ook andere tipitenten en kleinere speeltenten.

Sinterklaascadeaus voor pakjesavond: de leukste cadeau ideeën. Zoals een tipi tent als cadeau voor kinderen

Klimrekken en balansborden

Het Wobbel balansbord is houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Of ze het nou gebruiken als balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, opstapje, racebaan, loungestoel of de rug van een olifant. Het staat mooi in huis, stimuleert balans en evenwicht en is goed voor de creativiteit. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met op de onderkant vilt en kurk. De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt. Hij is in verschillende maten te koop bij Bol.com en I Love Speelgoed.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste Sint cadeau ideeën. Zoals een Wobbel balansbord, houten speelgoed waar kinderen heerlijk hun fantasie op los kunnen laten. Of ze het nou gebruiken als balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, opstapje, racebaan, loungestoel of de rug van een olifant. Het staat mooi in huis, stimuleert balans en evenwicht en is goed voor de creativiteit. Als kinderen wat ouder zijn kunnen ze er ook wobbelyoga mee doen.

Haal de speeltuin naar binnen, maar dan wel stijlvol. Zoals met deze houten turnringen, rekstok en schommel van Lillagunga. Ze zijn in heel veel verschillende kleuren te koop bij I love speelgoed.

Lillagunga houten turnringen, rekstok of schommel voor binnen

Op dit stijlvolle speelgoed kunnen kinderen springen, maar ook liggen of zitten. De Jupiduu Jumpspot staat mooi in een hippe kinderkamer. Te koop bij I love speelgoed.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Zoals de Jupiduu Jumpspot, op dit stijlvolle speelgoed kunnen kinderen springen, maar ook liggen of zitten. Mooi in een hippe kinderkamer.

Stapelstenen voor kinderen

Met de stapelstenen van Stapelstein maak je van je kinderkamer een bewegingsspeeltuin. Dit open ended speelgoed stimuleert de creativiteit, de motoriek en sociale vaardigheden van ieder kind. De stenen multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van je kind. En ze zijn gewoon ook heel mooi! Ze zijn te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Met de stapelstenen van Stapelstein maak je van je kinderkamer een bewegingsspeeltuin. Dit open ended speelgoed stimuleert de creativiteit, de motoriek en sociale vaardigheden van ieder kind. De stenen multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van je kind. En ze zijn gewoon ook heel mooi!

Een leuk en wat goedkoper alternatief voor de Stapelstein stapelstenen, zijn de Noorse rivierstenen van Gonge. Kinderen balanceren op grote en kleine stenen. Dat is leuk en goed voor hun motoriek. Leuk en leerzaam educatief speelgoed dus. Te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Een leuk en wat goedkoper alternatief voor de Stapelstein stapelstenen, zijn de Noorse rivierstenen van Gonge. Kinderen balanceren op grote en kleine stenen. Dat is leuk en goed voor hun motoriek.

MUZIEK MAKEN EN LUISTEREN


Sinterklaas is gek op muziek, dus muziekinstrumenten zijn voor hem fijne Sinterklaas cadeautjes op pakjesavond.

De nieuwste cd of dvd van Kinderen voor Kinderen – of juist de allerleukste hits verzameld. Dit zat bij ons thuis altijd al bij de Sinterklaascadeaus voor pakjesavond. Te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint, zoals de cd of dvd van Kinderen voor Kinderen

Djeco en Janod hebben heel veel leuke muziekinstrumenten, I Love Speelgoed, psikhouvanjou en Bol.com hebben heel veel instrumenten van deze twee merken. Eco merken Petit Collage en Plan Toys hebben mooie exemplaren, te koop bij Bol.com en I Love Speelgoed.

Leuk cadeau voor kinderen: muziekinstrumenten

ROLLENSPELLEN


Met de verkleedkist speelden we eindeloos. In een oude jurk van mama, of in een mooi kostuum. Tussen de Sinterklaas cadeaus voor pakjesavond zit bij ons vaak een verkleedoutfit, van I Love Speelgoed of Bol.com.

Met de verkleedkist speelden we eindeloos. In een oude jurk van mama, of in een mooi kostuum.

Bij ons thuis konden ze als peuter en kleuter eindeloos doktertje spelen, met het setje van Fisher Price. Te koop bij Bol.com.

 Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Bij ons thuis konden ze als peuter en kleuter eindeloos doktertje spelen, met het setje van Fisher Price.

Ok, het is gigantisch plastic speelgoed, dat natuurlijk enorm in de weg staat in je huis, maar kinderen zijn er wel gek op. Little People van Fisher Price vinden de meeste kids ontzettend leuk, het is te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint, zoals Fisher Price Little People

HEEL HOLLAND BAKT


Veel kinderen spelen eindeloos met een kinderkeukentje, bijvoorbeeld te koop bij Bol.com, Dille & Kamille, I love speelgoed en Ikea. Spullen voor in de kinderkeuken zijn ook altijd leuk. Bol.com, Dille & Kamille en I love speelgoed hebben veel houten keukenspullen van allerlei verschillende merken. Ze hebben bijvoorbeeld ook de duurzame merken Kids Concept, Le Toy Van en PlanToys.

leuke cadeaus voor in het kinderkeukentje

Ook leuk: een kinderschort of koksmuts. Om mee te koken in het kinderkeukentje, of in de echte keuken. Dille & Kamille en I love speelgoed hebben mooi keukentextiel voor kleine koks.

Bakspullen zijn altijd leuk om te krijgen. Xenos heeft bijvoorbeeld heel veel bakvormen en bakdecoratie.

Heel Holland Bakt: cadeaus voor kinderen die van koken en bakken houden

Heel Holland Bakt willen kinderen natuurlijk thuis nadoen. Bijvoorbeeld met het Heel Holland Bakt Kinderbakboek bij Bol.com.

Heel Holland Bakt kinderkookboek

FIETS ENZO


Voor wie graag praktische cadeaus geeft, zijn spullen voor je fiets of ander vervoersmiddel een handig Sinterklaascadeaus op pakjesavond. Maar gelukkig zijn er heel veel toffe dingen.

Handig voor op de fiets of step: een fietsmand voor aan het stuur. Bol.com heeft verschillende.

Super stoer én veilig in het verkeer, Bike Light fietsverlichting voor in het wiel van de fiets van je kind, te koop bij Bol.com. Het is vanzelfsprekend niet in plaats van de gewone fietsverlichting, maar als aanvulling. Ik schreef hier een review over de fietswielverlichting.

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Een lichtgewicht stepje is ideaal. Je kunt er flinke afstanden op steppen, maar je neemt het ook mee. Verschillende vriendinnen raadden de Micro step aan, eentje noemde het zelfs de beste aankoop ooit. Na een flinke proefrit bij een van de vriendinnen snapte ik waarom. Wij gingen voor een Maxi Micro Step (5-12 jaar), er is ook een Mini Micro Step (2-6 jaar), dit is natuurlijk afhankelijk van de lengte van je kind. Ik schreef er een review over. De Micro step is te koop via I love speelgoed

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint, zoals deze maxi micro step

Een skateboard of pennyboard is een leuk cadeau voor stoere kids. Bij Bol.com hebben ze allerlei verschillende, die op de foto is van Nijdam.

Ook leuk: skeelers, skates of rolschaatsen en de bijbehorende bescherming. Te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Zoals skeelers, skates of rolschaatsen en de bijbehorende bescherming.

Een fantastisch cadeau vind ik de Wheely Bug, een karretje waar kids vanaf een jaar of 1 op kunnen rijden. Voordeel is dat hij er leuk uitziet, relatief klein is, niet al te veel schade aanricht in je huis en veel kids er gek op zijn. Zoonlief heeft hem van zijn oom en tante gekregen, als kraamcadeau. Hij is te koop bij I love speelgoed.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint, zoals de Wheely bug

De Skippykoe is een soort skippybal annex koe, leuk voor binnen en buiten. Te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus voor pakjesavond - Skippykoe speelbeest skippybal

BALLEN ENZO


Dit is bij ons de grote hit in de tuin: een klittenband dartspel van BS. Ook kleintjes kunnen leuk mee doen, door de regel hoe ouder hoe verder weg je moet staan. Alleen die regel moet niet voor mij gelden, want ik word zo al dik ingemaakt 😉 In het spel zit een opblaasbare schijf, je kunt het dus ook plat op vakantie meenemen. Ik kocht het spel bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Zoals dit klittenband dart spel, leuk buitenspeelgoed.

Deze tennispaal of Swingball vinden onze kinderen ook fantastisch. Er zijn ook vergelijkbare systemen met een voetbal of basketbal. Swingball is te koop bij Bol.com. Wij hebben zelf een Swingball tennispaal met voet, die kun je overal neerzetten. Heb je een grasveld, dan kun je ook een tennispaal kiezen die je in het gras prikt. Zo’n voet kan een kale plek in je gras geven. Die laat ik hier zien.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Zoals deze tennispaal of Swingball, leuk buitenspeelgoed.

BOUWEN EN SPELEN


Voor kleine bouwers is Kapla heel leuk speelgoed, bijvoorbeeld te koop bij Bol.com, Blokker en I love speelgoed.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën

Veel kinderen kunnen eindeloos bouwen met LEGO. Een groot aanbod LEGO vind je bij Bol.com.

Cadeau voor kids: leuke cadeau tips voor kinderen - LEGO

Voor peuters en kleuters is LEGO DUPLO natuurlijk ook leuk. Zoals deze in de vorm van een peperkoekhuisje. Een groot assortiment vind je bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Voor peuters en kleuters is LEGO DUPLO natuurlijk ook leuk. Zoals deze in de vorm van een peperkoekhuisje.

En waar laat je al die blokjes? In deze LEGO opbergboxen, te koop bij Bol.com. Ze zijn er sinds kort ook als lade.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint, zoals deze LEGO opbergboxen

Ken je de LEGO x Adidas collectie al? De collectie omvat schoenen, kleding en accessoires, voor volwassenen en kinderen. Veel van de producten zijn verantwoorde opties, bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled materiaal. Wij bestelden dit stoere paar bij Adidas.

Duurzame LEGO x Adidas kinderschoenen. Deze schoenen zijn gedeeltelijk gemaakt met gerecyclede materialen en ze lopen volgens zoonlief heerlijk.

Met Playmobil kun je eindeloos verhalen spelen. Een grote collectie Playmobil vind je natuurlijk bij Playmobil, maar ook bij Bol.com.

De favoriete cadeaus van Sinterklaas voor pakjesavond - Playmobil

Met K’nex of Knex kun je allerlei figuren en er zijn sets voor alle leeftijden te koop, bij Bol.com.

Knex is een leuk cadeau voor kinderen die van bouwen houden

Goed voor een rustmomentje op de dag: even lekker rommelen met speelzand voor binnen ofwel kinetisch zand. Bol.com heeft verschillende merken. Ook Waba Fun is een mooi merk voor kinetisch zand, te koop bij I love speelgoed.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën

RUGZAKKEN ENZO


Kinderen hebben een rugzak nodig, maar dan wel graag een gave. Ben je op zoek naar een rugzak, kijk dan even naar mijn overzicht met de leukste rugzakken voor kinderen.

rugzak Petit Monkey

Een nieuwe gymtas is ook altijd fijn, zoals deze bij I Love Speelgoed.

cadeau voor kinderen - gymtas trekkoord

Bij Your Surprise kun je een gymtas of rugzak met de naam van je kind er op laten maken, of met een foto.

Leuke Sinterklaas cadeaus voor kinderen. Zoals een gymtas met je naam er op.

Meiden kunnen nooit genoeg tasjes hebben. Leuke tasjes vind je bijvoorbeeld bij Kleertjes.com, bij Mango, bij Adidas en bij the Little Green Bag.

Ze zijn opeens terug van weggeweest: heuptasjes. Je vindt heel veel leuke bij Bol.com en bij The Little Green Bag.

cadeau ideeën voor meiden: heuptas

Ook leuk: een koffertje voor als kids gaan logeren bij opa en oma. Deze (trolley) koffertjes zijn behalve mooi ook erg handig, te koop bij Bol.com, ze zijn van Lassig, Samsonite, Trunki, Skip hop en Bakker Made With Love.

Cadeau voor kids: leuke cadeau tips - rolkoffers Lassig, Samsonite, Trunki, Skip hop, Bakker Made With Love

Ik ben gek op de vrolijke Bergstein regenlaarsjes, in elk maatje hebben we inmiddels een paar staan. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat ze van heel soepel rubber zijn, waardoor kinderen er goed op lopen. Daarom dragen onze kinderen ze vaak met slecht weer, wat beschadiging van hun nette schoenen voorkomt. De laarsjes zijn niet goedkoop, maar je kunt ze na gebruik goed op Marktplaats verkopen als ze er nog redelijk uitzien. Ze zijn te koop via Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. De vrolijke Bergstein regenlaarsjes zijn van heel soepel rubber. Kinderen lopen er daarom erg goed op, ook als ze nog vrij jong zijn. Ook heeft de laars een reflector op de achterkant.

Broodtrommels en drinkflessen

Een stoere lunchbox of beker is een perfect cadeautje voor Sinterklaas, ik verzamelde in dit artikel de leukste.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Zoals de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school.

Je kunt ook een persoonlijke lunchbox of fles laten maken. Handig met je naam er op. Zo maakten wij zelf een broodtrommel.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Zoals een persoonlijke broodtrommel en drinkfles met naam. Bij Mepal kun je je schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau.

SIERADEN, MAKE UP EN MEER


Veel meiden zijn gek op sieraden: armbanden, ringen en kettingen. De collecties van I love speelgoed en Mango vind ik erg mooi.

Daarnaast zijn veel meiden gek op oorbellen, maar ze hebben nog geen gaatjes in hun oren. Souza heeft bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen, bij I love speelgoed.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Kleine meis is gek op oorbellen, maar ze heeft nog geen gaatjes in haar oren. Souza heeft bijvoorbeeld hele mooie clipoorbellen

LEGO DOTS is creatieve LEGO waarmee je spullen kunt decoreren. Een pennenbakje, fotolijstje, sieradenhouder en armbandjes. De armbandjes zijn als set in de blauwe doos te koop, maar ook per stuk. LEGO DOTS is te koop bij Bol.com.

LEGO Dots armbandjes, leuk cadeau voor meisjes die van knutselen en LEGO houden

Oude jasjes en tassen kun je mooi opknappen met strijkpatches. Die op de foto zijn van Meri Meri bij I love speelgoed. Bij Bol.com zijn er heel veel verschillende, ook voor jongens.

cadeau tip voor meisjes: kleding, tasjes en sieraden

Ook voor jongens kun je toffe strijkpatches kopen. Zoals deze tijgers die zoonlief op zijn spijkerjasje naaide. Zulke tijger strijkpatches vind je bij Bol.com.

spijkerjasje pimpen met strijkpatches

Ook leuk: een plaktattoo, deze zijn van Wee Gallery bij I love speelgoed, ze hebben daar ook nog andere soorten tattoos.

Toffe plaktattoos als cadeaus.

Nagellak en lipglos zijn populair bij meiden. Zoek je een merk waar niet te veel rommel in zit? Inglot is vrij van parabenen en niet op dieren getest, het is te koop via Bol.com.

Cadeau voor oudere kids: nagellak zonder parabenen #leukmetkids #makeup

AUTO’S & TREINEN


Sinterklaas geeft graag auto’s en treinen als Sinterklaascadeaus voor pakjesavond.

Een houten treinbaan is fantastisch voor kinderen vanaf een jaar of twee, mijn zoon heeft er eindeloos mee gespeeld. Bol.comheeft een mooie collectie. Naast een treinbaan kun je allerlei wissels en huisjes kopen, bijvoorbeeld van de duurzame merken Brio, Hapé en Eichhorn. Ook treintjes van bekende karakters, zoals Thomas de trein en Chugginton, vinden kinderen leuk. Let er wel op dat je treintjes voor houten treinbanen koopt, die voor plastic treinbanen passen namelijk niet.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Een houten treinbaan met treintjes vinden veel kinderen heel leuk.

Naast een treinbaan is deze flexibele autoweg van Way to Play heel stoer voor autofans. De rubberen autoweg kun je overal leggen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Daarnaast is het leuk om de autoweg te combineren met ander speelgoed. Hij is te koop bij Bol.com en I Love Speelgoed. Hier vertel ik meer over de flexibele autoweg van Way to Play.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. . Deze flexibele autoweg van Way to Play heel erg stoer voor autofans. De rubberen autoweg kun je overal leggen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Daarnaast is het leuk om de autoweg te combineren met ander speelgoed.

Er zijn ontzettend veel mooie houten auto’s te koop. Deze vrachtwagen van Janod vind ik bijvoorbeeld fantastisch, hij is onder meer te koop bij Bol.com en I love speelgoed.

Sinterklaas cadeau: houten vrachtwagen auto van Janod

Voor veel jongens spreekt een brandweerauto enorm tot de verbeelding, Bol.com heeft allerlei verschillende. Daarnaast heeft Bol.com ook allerlei ander brandweer speelgoed, zoals een brandweerpak met brandweerhelm.

duurzaam speelgoed: Green Toys auto

Radiografisch bestuurbare auto’s blijven voor veel jongens en meisjes leuk. Deze is de Nikko Vaporizr. Dit merk is te koop bij Bol.com. Het heeft auto’s, helikopters en boten, maar ook Barbie auto’s die zelf rijden.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën - radiografisc bestuurbare auto, afstandsbestuurbare auto #leukmetkids #radiografischbestuurbareauto #afstandsbestuurbareauto

POPPEN, POPJES & KNUFFELS


Voor meisjes staat een pop vaak bovenaan de Sinterklaascadeaus op het verlanglijstje voor pakjesavond.

Als je een pop koopt, kijk dan van tevoren even of er voldoende poppenkleertjes van die pop te koop zijn. Ik heb dat niet gedaan voor de babypop van mijn dochter en het is iedere keer weer een zoektocht naar goed passende poppenkleertjes. Babypoppen waar je bijpassende kleertjes bij kunt kopen zijn bijvoorbeeld Baby Annabel (Bol.com) en Baby Born (Bol.com).

 Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën - Koeka dekentje en Baby Annabel

Aan de babykleertjes die je dochter droeg toen ze pas geboren was bewaar je mooie herinneringen. Wat is er dan leuker dan dat je kind later met die babykleertjes kan spelen? Ik vond een pop van ruim 60 centimeter, die de eerste kleertjes aan kan. De pop heet Sally en is te koop bij Pink or Blue en Bol.com. Helaas is de jongenspop in dit formaat afgeschaft.

Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!

Iedere poppenmoeder heeft een poppenwagen nodig. Op de foto onze houten poppenwagen van Bol.com, een buggy van Smoby bij Bol.com, een rieten kinderwagen van Smallstuff bij I love speelgoed en een duurzame rieten poppenwagen van Olli Ella bij I love speelgoed. Deze twee shops hebben nog veel meer leuke poppenwagens en buggies.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Een poppenwagen is een cadeau waar kinderen heel lang mee kunnen spelen.

Knuffels enzo 

Er zijn zo veel leuke knuffels. Happy Horse bij Bol.com heeft hele leuke knuffels, bijvoorbeeld dit konijn en deze aap. Lumo Stars knuffels hebben met hun glitter ogen een magische aantrekkingskracht op veel meiden, te koop bij Bol.com. Dit lieve olifantje is van de serie Cordy Roy van Jellycat bij I love speelgoed.  Zorgenvriendjes bij Bol.com helpen kinderen om hun angsten te bespreken, je kunt je zorgen “er in stoppen”, achter de rits.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint - leuke knuffels

De muisjes en konijntjes van Maileg bij I love speelgoed en psikhouvanjou vind ik heel tof, ze zijn in een paar maten te koop. Ook zijn er allerlei leuke accessoires te koop.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Maileg muizen zijn schattige knuffeltjes.

Voor kleintjes heeft Corolle deze schattige zachte popjes, te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

pop Corolle De leukste cadeaus voor kinderen

Kleine meis was op slag verliefd op deze interactieve kangoeroe. Ze heet Mama Josie en is van FurReal. De kangoeroe heeft drie kleintjes, die ze kan vasthouden en ze kunnen in haar buidel. Als je Mama Josie knuffelt maakte ze lieve geluidjes en bewegingen. Ze gaat nu dus overal mee naartoe. Oh ja en ze heeft ook een uitknop, fijn voor ouders. Van het zelfde merk zijn er ook allerlei andere interactieve huisdieren, zoals honden en poezen. Ze zijn te koop bij Bol.com.

FurReal Mama Josie de kangoeroe, interactieve knuffel met kleintjes

Lees ook: de leukste knuffels voor kids.

Een poppenhuis

Een poppenhuis is denk ik de droom van elk meisje. Die op de foto is van Ferm Living en heet Funkis House, hij is te koop bij Babypark. De muisjes zijn van Maileg bij I love speelgoed, die bevatten wel kleine onderdelen, dus zijn niet voor iedere peuter geschikt. Ook bij I love speelgoed en Bol.com vind je veel mooie poppenhuizen.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën - poppenhuis Ferm Living

En weet je dat je van het Muizenhuis ook allerlei leuke cadeautjes kunt kopen? Natuurlijk de muizen, maar bijvoorbeeld ook knutselpakketten en kaarten. Dan kun je je eigen Muizenhuis bouwen! Of de zelfgebouwde meubeltjes in een ander poppenhuis gebruiken. Te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

Nog meer poppen en poppetjes

Matroeska of Babushka poppetjes, die je in elkaar kunt opbergen, zijn enorm fascinerend. Deze van Petit Monkey zijn heel stijlvol, te koop bij psikhouvanjou.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: matroeska of Babushka poppetjes of nesting dolls, voor peuters, kleuters en schoolkinderen

Barbie poppen hebben een magische aantrekkingskracht op meiden. Een grote collectie vind je bij Bol.com. Dit Barbie huis maakten we zelf.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Barbie poppen hebben een magische aantrekkingskracht op meiden.

Deze regenwolk Moluk Pluï is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje. Deze regenwolk is te koop bij Bol.com en I love speelgoed. Als je water in de wolk stopt lijkt het net of het regent.

Deze regenwolk Moluk Pluï bij is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje.

SPELLETJES


Spelletjes zijn leuk voor het hele gezin, ideaal als Sinterklaascadeaus voor pakjesavond dus.

Electro was in onze tijd al erg populair en sinds de kinderen het cadeau kregen van mijn collega spelen ze er graag en vaak mee. Bij Bol.com vind je een aantal verschillende varianten.

Vier Op een Rij is officieel vanaf 6, maar met 5 gaat het hier ook al, te koop bij Bol.com. Dit spelletje is heel goed voor het wiskundig inzicht van kinderen. De reisvariant is lekker klein.

Domino is in allerlei varianten te koop, bij Bol.com en I love speelgoed.

Ook memory is er in allerlei vormen en kleuren, bij Bol.com vind je veel verschillende. Van memory kun je best een paar verschillende hebben, als je ze dan na elkaar speelt vergis je je tenminste niet 😉

Djeco heeft bijvoorbeeld verschillende leuke spelletjes in een klein doosje, zoals Batanimo. Bij ons thuis heet dit Wie Is Het Grootst, waarbij je allemaal een kaart oplegt en de degene met het grootste dier de stapel kaarten mag hebben. Te koop bij I love speelgoed.

Meer leuke spellen vind je in dit overzicht met bordspelletjes voor alle leeftijden.

De leukste spelletjes voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen

Spelletjes die ook leuk zijn voor onderweg

Dobble is een klein spelletje dat je makkelijk meeneemt. Het is een observatie- en snelheidspel, waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. De gewone variant is vanaf 6 jaar, maar er is ook een versie vanaf 4 jaar. Het is te koop bij Bol.com.

Story Cubes zijn dobbelstenen om een verhaal mee te maken. Dat kan op verschillende manieren. Wij gooien en leggen ze dan per drie bij elkaar om een begin, midden en einde voor het verhaal tem maken. Vervolgens kan het vertellen beginnen. De kinderen doen het ook af en toe op school, ze zijn er veel beter in dan wij. Ze maken de meest prachtige verhalen 🙂 Story Cubes zijn te koop bij Bol.com.

Smart Games heeft allerlei verschillende compacte puzzelspelletjes die je alleen kunt spelen, maar je kunt ook samen de oplossing zoeken. De spellen zijn stevig en gaan makkelijk mee. Ze zijn te koop bij Bol.com.

cadeau: smartgames spelletjes voor kinderen

Nog meer spelletjes

Er zijn allerlei experimenteerdozen en wetenschappelijke speelsets. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, maar ook op wetenschappelijk onderwerp. Merken met veel keuze zijn bijvoorbeeld Ravensburger, Buki, 4m en Clementoni.

cadeau voor nieuwsgierige kinderen en tieners: experimenteerdozen

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. Ook een leuk pakjesavondcadeau: een verzamelalbum. Pokémon kaarten zijn te koop bij Bol.com.

Ze zijn terug van weggeweest: Pokémon kaarten. Bij ons op school worden ze weer verzameld. Ook een leuk cadeau: een verzamelalbum.

Trucs enzo

De fidget ofwel pop it is een hit op social media. Dat is omdat ze er leuk uit zien. Maar ook omdat veel mensen er relaxed van worden. Als je de bolletjes indrukt, dan maken ze een grappig geluidje. Bovendien kun je er een mooi patroon mee maken. Te koop bij Bol.com.

Fidget pop it spelletje om te ontspannen.

Loopy Loopers zijn een soort fidget toys. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra’s. Loopy Loopers zijn te koop bij Bol.com.

Er is een nieuw soort fidget toys: Loopy Loopers. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra's.

Goochelen is voor veel kinderen letterlijk magisch. Bij Bol.com en I love speelgoed zijn bijvoorbeeld veel leuke producten voor kleine goochelaars te koop.

Goochelen is voor veel kinderen letterlijk magisch. Goochel trucs zijn mooi klein, dus leuk als klein cadeau voor Sinterklaas.

Met Ztrings maken kinderen eindeloos veel mooie vormen, te koop bij Bol.com.

Met Ztrings maken kinderen eindeloos veel mooie vormen, leuk als klein cadeautje

ROBOTS EN SUPERHELDEN


Robots en superhelden zijn ideale Sinterklaascadeaus voor pakjesavond voor stoere kids.

Stikbot en Stikbot kun je overal meenemen en op het raam plakken, leuk voor onderweg dus, maar ook voor thuis. Je kunt er ook leuke stop motion filmpjes mee maken. Ze zijn te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: stikbot en stikbot

Van deze robot worden kinderen én hun ouders enthousiast. Het is een robotje waar je een kubus van kunt maken en dat je allerlei houdingen kunt zetten, zoonlief speelt er eindeloos mee. De Areaware Cubebot robot puzzel is te koop bij Bol.com.

Design robotje om eindeloos mee te spelen én naar te kijken - Areaware Cubebot

Houten raket met magneetjes van Janod bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond:

Een eco robot op zonne energie bouwen, hoe cool is dat? Bol.com heeft allerlei verschillende. Deze is van 4M, dat veel duurzame bouwsets heeft.

Duurzame robot op zonne energie zelf bouwen in bouwpakket. Deze is van 4M, dat veel duurzame bouwsets heeft.

Voetbalshirts zijn voor veel voetbalfans wat tassen voor hun moeders zijn: je kunt er nooit genoeg van hebben. Je koopt ze bij Nike, bij Adidas en bij Bol.com.

voetbal shirt als cadeau voor een jongen of meisje dat gek is op voetbal

TEKENEN & KNUTSELEN


Knutselen is altijd leuk, dus ook als Sinterklaascadeaus voor pakjesavond. Leuke knutselmaterialen vind je bijvoorbeeld bij Pipoos, I love speelgoed en Bol.com. Bij de laatste twee kun je selecteren op leeftijd.

Lees ook: Welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen? Dit zijn onze favorieten 

Met strijkkralen kun je de mooiste creaties maken en je kunt ook allerlei toffe vormen kopen. Bij Blokker en Bol.com heb je veel keuze. Zo maakten we deze Sint en Piet van strijkkralen.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Met strijkkralen kun je de mooiste creaties maken en je kunt ook allerlei toffe vormen kopen.

Een spirograaf vind ik pure nostalgie, eindeloos heb ik er als kind mee gespeeld. Dit is een leuk retro kado voor pakjesavond, te koop bij Bol.com.

SES spiraal tekenset

Mooie stickers doen het altijd goed, je vindt er veel bij I love speelgoed en bij Bol.com. Veel kinderen kunnen ook eindeloos zoet zijn met Play-Doh klei, te koop bij Bol.com.

Etuis, potloden en pennen

Potloden die breken als ze vallen zijn een grote frustratie. Daarom ben ik fan van de potloden van Lyra, te koop bij Bol.com. Voor peuters en kleuters kun je de dikke potloden Lyra Super Ferby kiezen. Voor grote kinderen de gewone Lyra Osiris potloden.

Zoek je een mooi etui met pennen en stiften er in? Dan zijn de wat duurdere 3-vaks etuis met Lyra spullen er in fijn, te koop bij Bol.com. De fineliners van Stabilo (Bol.com) worden bij ons ook veel gebruikt, die kun je met een handig etui erbij kopen, fijn voor onderweg.

Veel kinderen vinden toverstiften ook heel leuk, te koop bij Bol.com.

Welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen? Dit zijn fijne cadeaus: stabilo fineliners met etui en 3-vaks etui met Lyra potloden en stiften

De rollerball pen van Frixion is een uitwisbare pen, wij zijn er thuis fan van. Je kunt wat je geschreven hebt uitgummen met de achterkant van de pen. Het is ideaal voor bij je agenda, maar ook om mee te tekenen, brieven schrijven of wat dan ook. Hij is te koop in allerlei kleurtjes, bij Bol.com. Wil je meer weten? Hier vertel ik meer over de uitwisbare pen.

frixion roller ball pen: uitwisbare pen

Met een raamstift kun je prachtige dingen op het raam maken en als je er klaar mee bent haal je het er weer af. Ik gebruikte voor deze foto een krijtmarker van Edding bij Bol.com.

krijtstift op raam

Doeboeken enzo

Wat een tof kleur- en doeboek is dit! Bij deze creatieve boeken maak je alles in je favoriete kleur. In ons geval Maak dit boek roze en Maak dit boek geel. Dochterlief maakt alles roze. Ze vult bijvoorbeeld een bloemenvaas met bloemen uit de tuin. En ze maakt een roze wolk met zelf geverfde watjes. Zoonlief maakt alles geel. Hij maakt bijvoorbeeld een vuurtje van verf. En een ananas van potloodslijpsel. Oh ja en je kleedt je ook helemaal in je favoriete kleur. Allemaal vrij eenvoudige opdrachten, maar wel heel leuk. Er zijn boekjes in roze, geel, blauw en groen. De boekjes zijn van uitgeverij Lannoo en te koop bij Bol.com.

creatief kleurboek annex doeboek voor kinderen - Maak dit boek roze en Maak dit boek geel

Het Speel- en oefenboek staat vol oefeningen die passen bij de leeftijd van je kind. Het boek is er voor 3-5 jaar, 5-7 jaar en 7-9 jaar en is te koop bij Bol.com.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Notitieboekjes kun je nooit te veel hebben, ook als kind niet. Bij Bol.com en bij I love speelgoed vind je altijd leuke notitieboekjes.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint, zoals notitieboekjes

GADGETS


Heel veel grote en kleine kids krijgen graag gadgets als Sinterklaascadeaus voor pakjesavond.

Een koptelefoon als cadeau

Fijn om even rustig muziek te luisteren, of een luisterboek, of een dvd in de auto: een koptelefoon. Je vindt heel veel verschillende bij Bol.com en Coolblue.

Daarbij kun je een aantal aspecten overwegen. Wil je een koptelefoon met geluidsbegrenzing om de oren van je kids te beschermen? Is een draadloze koptelefoon handig, want minder breekbaar? Wil je dat de kleuter de koptelefoon zelf kan aansluiten en is een draad daarom handiger? Of neem je er een met een losse draad, die je kunt vervangen als hij kapot gaat?

Wij zijn fan van de Philips open ear koptelefoon. Deze koptelefoon zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Zo blijft het oor vrij, dat daardoor beschermd is tegen hoge volumes. Daarnaast kan je kind de omgeving beter horen, handig als je wat tegen je kind wil zeggen. En wel zo veilig voor tieners in het verkeer of bij het sporten. We schreven een review van de Philips open ear koptelefoon. Deze draadloze koptelefoon is in junior en volwassen formaat te koop bij Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste cadeau ideeën voor de Sint. Zoals deze veilige Philips open ear koptelefoon. Deze koptelefoon zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Zo blijft het oor vrij, dat daardoor beschermd is tegen hoge volumes. Daarnaast kan je kind de omgeving beter horen, handig als je wat tegen je kind wil zeggen. En wel zo veilig voor tieners in het verkeer of bij het sporten.

Een horloge

Voor wie net klok kan kijken is een kinderhorloge een super leuk cadeau. Bol.com heeft er heel veel, zoals deze van Ice Watch.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: kinderhorloge

Onze jongen wilde graag een stappenteller, net als mama. Als ouders wilden we hem graag kunnen bereiken als hij buiten speelt, maar voor een telefoon vonden we het te vroeg. Oh ja en het is ook wel handig om de locatie te kunnen zien waar hij uithangt. We gingen dus op zoek naar een smartwatch voor kinderen, met locatie-functie, berichten, bellen en stappenteller. Inmiddels hebben beide kinderen al een aantal jaar een horloge van One2Track, te koop bij Bol.com.

Op je eigen telefoon installeer je een app, waarmee je kunt zien waar je kind is en waarmee je berichten kunt sturen. Er wordt een prepaid SIM kaart bijgeleverd. Hier vertel ik meer over de One2Track horloges.

Een horloge met stappenteller, locatie, berichten en bellen. Handig om je kind te kunnen bereiken als het buitenspeelt. Wij hebben al een paar jaar de GPD horloges van One2Track.

Games enzo

De heilige graal voor veel kinderen: een spelcomputer. Een leuk cadeau voor pakjesavond, vaak ook een van de favoriete Sinterklaascadeaus voor vaders.

Wil je een spelcomputer die je thuis en onderweg kunt gebruiken, dan is de Nintendo Switch ideaal. Thuis gebruik je de console met de TV. Onderweg klik je de controllers aan de console en heb je een handheld, een soort game boy. Daarnaast kun je ook het kleine schermpje op tafel zetten en de controllers los gebruiken. Hij is te koop bij Bol.com. Er is ook een Switch Lite, dat is de versie met alleen de handheld. Voor wie er een Switch heeft is een game een leuk cadeau, bij Bol.com kun je handig selecteren op genre, leeftijdsclassificatie en andere kenmerken. Dennis vertelt in dit artikel waarom wij fan zijn van de Nintendo Switch en wat zijn favoriete spelletjes voor kinderen zijn.

Nintendo Switch: spelcomputer die je thuis en onderweg kunt gebruiken. Thuis gebruik je de console met de TV. Onderweg klik je de controllers aan de console en heb je een handheld, een soort game boy. Daarnaast kun je ook het kleine schermpje op tafel zetten en de controllers los gebruiken.

Fotograferen

Voor kinderen die tijdens hun avonturen graag leuke foto’s en filmpjes maken, is er een GoPro camera voor kinderen. Er zitten allerlei extra’s bij, zo kun je hem op je fiets of step monteren en onder water filmen. Wij schreven een review over de Kidizoom Action Cam HD, de camera is te koop bij Bol.com.

Kidizoom Action Cam HD review: GoPro speelgoed camera voor kinderen

Als kind hadden we een Polaroid camera, ik vond dat fantastisch, foto’s maken die je meteen uit de camera in je hand hebt. Tegenwoordig kan dat met een Instax camera, een soort nieuwe vorm van Polaroid, te koop bij Bol.com, met of zonder fotopapier erbij. Een bijzonder en retro Sinterklaas cadeautje, maar dan anders. De camera’s op de foto zijn van Fujifilm Instax, Kodak en Polaroid. Ook leuk voor moeders!

Sinterklaas cadeau: Instax camera van Polaroid, Fujifilm of Kodak

BOEKEN ALS SINTERKLAASCADEAU OP PAKJESAVOND


Boeken en dvd’s zijn altijd leuk als Sinterklaascadeaus voor pakjesavond. Het leukste vindt Sinterklaas boeken over hem en zijn Pieten, hier lees je mijn tips.

De leukste boeken over Sinterklaas: liedjesboeken, prentenboeken en boeken voor grote kinderen

Na Sinterklaas komt kerst, dus een boek over kerstmis is een leuk cadeau voor pakjesavond.

De leukste kinderboeken over kerst

Veel kinderen zijn gek op strips. Bij Bol.com kun je selecteren op leeftijd, erg handig.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: stripboek

Bijna alle kinderen vinden de boeken van de Gorgels leuk. Voor wie ze al heeft zijn er ook allerlei andere dingen van de Gorgels, zoals kleurboeken en knuffels. Ze zijn te koop bij Libris en Bol.com. Voor kleuters zijn er prentenboeken van de Gorgels. De “gewone” boeken van de Gorgels luisterde onze jongste vanaf bijna vijf jaar. We schreven trouwens ook een overzicht van alles wat je wil weten over de Gorgels.

Cadeautip: De Gorgels boeken en Bobba en Belia knuffels

Veel kids zijn gek op de boekenserie de Waanzinninge Boomhut én op weetjes. Dat komt goed uit, want de illustrator van deze boekenserie heeft nu een Echt serieus geweldige gids voor alles. Over het helal, de aarde, het leven op aarde, je eigen lichaam, geschiedenis, economie, uitvindingen en nog veel meer. Maar dan wel op de grappige manier van Terry Denton, met overal zijn bekende tekeningen. Daarnaast staan tussen de echte weetjes door natuurlijk ook weer wat grappen, zoals de planeet Cupcake. Want het moet wel leuk blijven! Te koop bij Bol.com en Libris.

Veel kids zijn gek op de boekenserie de Waanzinninge Boomhut én op weetjes. Dat komt goed uit, want de illustrator van deze boekenserie heeft nu een Echt serieus geweldige gids voor alles. Over het helaas, de aarde, het leven op aarde, je eigen lichaam, geschiedenis, economie, uitvindingen en de tijd. Maar dan wel op de grappige manier van Terry Denton, met overal zijn bekende tekeningen.
Het Muizenhuis

Het Muizenhuis bestaat echt, het is een gigantisch poppenhuis voor muizen. De foto’s in het boek zijn van dit echte muizenhuis, de verhalen over de brutale Julia en de verlegen Sam vinden onze kinderen fantastisch. Te koop bij Bol.com.

Het Muizenhuis bestaat echt, het is een gigantisch poppenhuis voor muizen. De foto's in het boek zijn van dit echte muizenhuis, de verhalen over de brutale Julia en de verlegen Sam vinden onze kinderen fantastisch. En weet je dat je van het Muizenhuis ook allerlei leuke cadeautjes kunt kopen? Natuurlijk de muizen, maar bijvoorbeeld ook knutselpakketten en kaarten.

Zoek je nog meer tips? Op Leuk met kids vind je nog veel meer boekentips.


KINDERKAMER


Beddengoed als Sinterklaascadeaus voor pakjesavond? Wel als het mooi beddengoed is, het geeft een kinderkamer meteen een leuke sfeer. Zoals dit beddengoed van SNURK Amsterdam, in allerlei prachtige printjes en gemaakt van biologisch katoen. Thuis hebben we bijvoorbeeld een print van macarons en een zwembad print. Daarnaast maakt SNURK ook mooie relaxkleding. Hier laat ik nog meer dekbedden van Snurk zien.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Duurzame dekbedden van Snurk: leuke prints voor kinderen en tieners

Deze handige opvouwbare opbergkratjes ben je toch meteen verliefd op? De kratjes van Ay-Kasa zijn te koop bij Bol.com. Er zijn verschillende maten.

opbergkratje: leuk cadeau voor kinderen

Kek Amsterdam maakt bijzondere muurstickers. Bijvoorbeeld van dieren en voertuigen en zelfs een boomstam. Het is te koop bij Babypark en Bol.com.

kek amsterdam muurstickers - De favoriete schoencadeaus van Sinterklaas

Nachtlampjes kun je altijd gebruiken. Het eekhoorntje en konijntje zijn van Rexinter bij Bol.com en I love speelgoed. Een grote collectie lampjes vind je bij psikhouvanjou, I love speelgoed en Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Nachtlampjes kun je altijd gebruiken.

Dit sprookjesachtige nachtlampje annex sneeuwbol van Djeco is er in heel veel verschillende uitvoeringen. Als je het lampje aanzet schakelt het zich vanzelf uit na een tijdje. Het is te koop bij I love speelgoed.

nachtlampje Djeco voor kinderkamer, leuk als cadeau

SINTERKLAASCADEAUS VOOR PAPA EN MAMA


Sinterklaas koopt natuurlijk vooral cadeaus voor lieve kindertjes. Maar hij koopt ook iets leuks voor papa en mama 🙂 Dit zijn onze favoriete Sinterklaascadeaus voor grote mensen voor pakjesavond.

Snap! is echt een fantastisch boek om beter te leren fotograferen met je smartphone. En wie wil dat nou niet? Het is te koop bij Bol.com en Libris.

Cadeau ideeën: het boek Snap! Vol met tips om nog beter te leren fotograferen met je smartphone

Dit is mijn ideale tas voor werk en privé: een rugzak en schoudertas ineen, die ook nog waterdicht is, de Fjällräven Totepack. Toegegeven: een leren schoudertas is charmanter, maar die blijft niet lang mooi tijdens uitjes met de kinderen. In meerdere maten te koop bij Bol.com en Bever.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

De notitieboekjes van Moleskine zijn zulke mooie en fijne notitieboekjes, agenda’s, baby logboeken, recepten verzamelschriften, zelf in te vullen stedengidsen, adresboekjes en nog veel meer. Tegenwoordig te koop in heel veel mooie kleuren. Te koop bij Bol.com en Fonq. Een bullet journal is ook erg leuk, Bol.com heeft er veel verschillende.

moleskine agenda

Cadeaus om mee te koken enzo

De braadpannen van Le Creuset zijn mooi en een stoofschotel komt er ook veeeeel lekkerder uit dan uit een gewone pan. De emaillen bodem wordt heel warm, waardoor er nauwelijks verhitting voor nodig is en het eten heel lekker langzaam gaar wordt. Je kunt ze ook op inductie gebruiken (maar alleen als de pan nooit eerder op gas gebruikt is) en in de oven. Te koop bij Bol.com en Fonq.

De leukste cadeautips voor koks: creuset pan

Fijn voor onderweg naar kantoor of tijdens een wandeling: een thermosbeker met echte lekkere thee of koffie er in. Mepal heeft mooie isoleerbekers en isoleerflessen, in allerlei verschillende kleuren. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

Sinterklaascadeaus pakjesavond: de leukste ideeën. Fijn voor onderweg naar kantoor of tijdens een wandeling: een thermosbeker met echte lekkere thee of koffie er in. Mepal heeft mooie isoleerbekers en isoleerflessen.

Cadeaus voor in huis

Droogbloemen worden steeds populairder. Geen wonder, het zijn echte bloemen, maar je kunt er veel langer van genieten. Ook leuk: je kunt droogbloemen als brievenbus cadeau bestellen. Bijvoorbeeld bij Bloomon, bij Bloompost, bij Greetz en bij Bol.com. Bij Kaartje2Go kun je een kaartje met bloemzaadjes sturen.

Droogbloemen: een duurzaam cadeau voor een vrouw of meisje

EEN CADEAU VOOR EEN ANDER KIND 


Niet ieder gezin heeft geld om Sinterklaas te vieren, of heeft het om andere redenen moeilijk. Wil je helpen? Het Nationaal Fonds Kinderhulp zamelt geld in om kinderen in arme gezinnen toch een cadeau te kunnen geven.

Stichting Het Vergeten Kind ondersteunt kinderen met een ingewikkelde thuissituatie. Zo organiseert ze samen met Verkade de Heppie Weekenden, waarin een kind even onbezorgd kan spelen. Wil jij helpen? Kijk dan op de site van Stichting Het Vergeten Kind. Je kunt bij de supermarkt Verkade chocoladeletters of het Hartenhuis kopen (bijvoorbeeld bij Albert Heijn), dan steun je de Heppie Weekenden. Daarnaast kun je via de site doneren. Het Hartenhuis is dat schattige huisje op de foto, zo maakte ik de pietjes van chenille draad.

Kun je juist wel wat hulp gebruiken? Of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Bij Sam& oftewel Samen voor alle kinderen kun je een aanvraag doen. Zij geven geld voor sporten, zwem- of muziekles, schoolspullen, een verjaardag vieren of een uitje. Dit is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp.

Lees ook: Zo kun je andere kinderen helpen om Sinterklaas te vieren

Stichting Het Vergeten Kind ondersteunt kinderen met een ingewikkelde thuissituatie. Zo organiseert ze samen met Verkade Heppie Weekenden, waarin een kind even onbezorgd kan spelen.

VERDER LEZEN


Naast Sinterklaascadeaus voor pakjesavond, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas. Natuurlijk deel ik de leukste leukste intochten en ideeën voor pakjesavond. Maar ook heel boeken over Sinterklaas en YouTube tips. Ook vind je hier de favoriete cadeaus van Sinterklaas. Verder deel ik ook allerlei knutselideeën en lekkere recepten om te maken… en nog heel veel meer. Daarnaast deel ik op Instagram veel tips. Snel verder lezen dus!

Veel succes met het vinden van een leuk cadeau en heel veel plezier met Sinterklaas op pakjesavond!!

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids